Najdi forum

Zelenjavni vrt oddam

Oddam nekaj parcel za ekološko pridelavo zelenjave in zelišč. Urejeno vrtičkarsko naselje se nahaja v Črni vasi, 6 km iz Centra Ljubljane. Dostopno tudi z mestnim avtobusom št.19b. Do vrtov je speljana tudi voda. Cena najema je 1 EUR / m2 na leto. Vrtički so različnih velikosti, od 100 – 200 m2.

051 435 234

Zanima me najem vrta. Če prav razumem ponujate najem parcele – tj. kosa zemlje, ki ga je potrebno obdelati in iz njega narediti vrt.
Kako je poskrbljeno za varnost. Torej, če najamem parcelo, obdelam vse, pripravim, zasadim in nato začnejo prispevati plodovi…. se lahko zgodi, da bo vrt enostavno spraznjen, ko naslednjič pridem tja. ?

Pozdravljeni,
v kolikor bi si želeli pridelati lastno zelenjavo, vrtno sadje in zelišča oddajam vrt v okolici Celja – Medlog. Cena in velikost po dogovoru. Kličite na 031 794 342

Najprej odgovor na vprašanje o varnosti oz. krajah na naših vrtovih. Vrtove imamo sedaj že peto leto in do sedaj še nihče ni prišel in našel praznega vrta. Pridelka je še preveč, tako da ga vrtičkarji odvažajo s samokolnicami!

Sicer pa je zopet na voljo nekaj vrtov, različnih velikosti, nekateri z ograjo, nekateir brez. Vsi vrtovi bodo pred vašo uporabo preorani, tako da vsak, ki se bo odločil za najem. bo enostavno lahko pričel z delom takoj.

Vljudno vabljeni na ogled (Črna vas – Ljubljana – v bližini nakupovalnega središča Rudnik), in sami se boste prepričali, kako lepo je pri nas. Smo kar lepa skupnost vrtičkarjev in lepo nam je skupaj! Več informacij na tel.: 051 435 234.

New Report

Close