Najdi forum

Lep pozdrav !

Zanima me ali ta zdravila imajo kot stranski učinek, učinek depresivnosti, anksioznosti, brezvoljnosti. Dobivam jih zraven Depakine chromo pri zdravljenju bipolarne motnje, ker sem imel psihotične simptome. (telepatske prisluhe, prividi prihodnosti). Ker ko, če kak dan izpustim odmerek se počutim bolje, lahko se pripravljam za izpite za študij, če pa jih redno jemljem pa večinoma samo poležavam in se smilim samemu sebi, k sebi se spravim šele, ko zdravilo malo popusti, okrog 17 ure, če ga vzamem ob 8 uri. Psihiater mi pravi, da to ni od Zeldoxa oz.od antipsihotičnega učinka. Zeldox 80mg jemljem 5 tednov 2 x dnevno, s tem da sem jutranji odmerek zmanjšal na 40mg ta teden po dogovoru s psihiatrom. Podobne težave sem že imel pri jemanju Risperdala in Zyprexe.

Hvala za odgovor !

Spoštovani Pablo,
priporočeni odmerki udravila prestavlajo statistično poprečje, pri katerem se največ ljdi ugodno odziva, to,pa še ne pomeni, da se neketeri pacientine bi ugodno odzivali tudi na manjše.Z vašimpsihiatrom iščita najmajši, še učinkoviti odmerek.

New Report

Close