Najdi forum

že skoraj dva meseca sta naokoli

odkar smo se poskrile. Tati, Mica, 137 in ostale, kako kaj napredujete? že nekaj časa opazujem, če se bo katera “prikazala”, pa nič. hmhm… sumljivo!!???? jaz se še kar trudim, pravilno se prehranjujem, se gibam, kar pa se na tehtnici ne vidi, po obleki pa tudi ne. to me RAHLO jezi, ampak bo že! res bi vas rada slišala, kako gre vam.

Verjetno se premalo trudiš, če se ti v 2-mesecih niti malo ne pozna. Se vsaj bolje počutiš?

Jaz se že tudi trudim dva meseca in je zelo učinkovito.Prvi mesec sem shujšala za 5 kg, sedaj se ne tehtam več, je pa pri konfekciji že zelo velika razlika- vse mi je že preveliko IN TO MI DAJE NAJVEČJO MOTIVACIJO ZA NAPREJ..

Lepo da ti gre tako dobro!Jaz tudi rabim motivacijo za naprej..neko spodbudo,da se mi bo posrečilo…se pravi da ta dieta res “pomaga”?

Ja ta dieta zares pomaga, ne držim se je čisto strogo, pojem več sadja, tudi nimam vodnega dne enkrat na mesec, popijem pa vsak dan vsaj 2 l vode.

ja, počutim se odlično, imam tudi občutek, da me je manj, ampak očitno ni tako, ker se to nikjer ne pozna. aja, nekdo je že “obrnil” na tisto dieto ki je zadnje čase tu zelo popularna, ampak jaz se tega ne bi držala za nič na svetu. sama jem pet malih obrokov dnevno, trikrat tedensko aerobika in kakšen sprehod. to je vse.
pozdrav vsem

Ne nisem se skrila. Še obiskujem forum, skoraj vse preberem. Z mano je tako, da sem začela dosegati rezultate šele sedaj v oktobru. Poleti sem veliko migala in se prehranjevala po sistemu, da ne mešam beljakovin in OH, vendar nisem shujšala dosti (v dveh mesecih samo 2kg) Potem sem vse pokvarla in se zredila nazaj. Ves september sem nihala med tem ali začnem znova ali ne. Nehala sem z rekreacijo. Sedaj imam malce drugačen režim, telovadim 3x na teden po pol ure, jem enako kot prej, le še malo manj in do danes sem shujšala 3kg. Kaj bo naprej ne vem, trudim se, da ne mislim toliko na dieto in kile. Zdi se mi, da manj mislim na to bolje je, manj sem obremenjena. Počutim se super.
Vsekakor se mislim še javiti, seveda pa me zanima kako je z mojima sotrpinkama Tati in 137.

Lep pozdrav vsem.

Pozdravljene
Prišla sem na 131 kg in te držim že mesec dni. Hvalabogu nisem šla nič gor, čeprav sem veliko sladkega pekla (in jedla). Ne držim se več tako strogo, čeprav planiram, da se bom nazaj držala reda, ker sem sedaj te kg utrdila. Trenutno že 2 tedna tudi ne telovadim, ker se borim z hudim prehladom (pojem tudi dosti meda) in bronhitisom (komi diham). Še naslednji teden bom počakala, da glavno mine in začnem spet. Najbolj me veseli to, da tisto, kar sem uspela dati dol ni prišlo nazaj, čeprav sem začela jesti po starem. Do sedaj sem še vedno vse in še kaj zraven dobila nazaj.

Ljuba duša, oprosti, ampak ali se hecaš, ko pišeš, da imaš 131 kg? Koliko si pa visoka? Sama imam namreč cca 65 – 66kg, pa se imam za debelo (165cm višine), kajti večino življenja sem tehtala krepko pod 60 kg.

ta forum ni namenjen temu, da bi se zgražali drug nad drugim. če se kdo trudi, da izboljša kakovost življenja, svoj izgled ipd. si zasluži kvečjemu vzpodbudo. vsaj meni se tvoj komentar ne zdi ravno na mestu, brez zamere. pravzaprav pa nikoli ne veš, kaj se ti lahko še vse zgodi. mogoče pa se boš iz drobne žemljice spremenila v velik hlebec.
pozdrav vsem

tudi meni se tvoj komentar se ne zdi na mestu in kar žaljiv. Ti se lahko počutiš pri 65 kg debela ampak ne veš pa, kako se drugi počutijo. Jaz sem velika 169 cm in težka 69 kg pa mi vsi govorijo kolk sem suha in kolk sem shujšala, ker sem imela prej 20 kg več. Tako da so merila debela ali ne za vsakega človeka drugačna.
Lahko bi človeka pohvalila, da je shujšal in to težo celo ohranil. Mislim, da je to najvažnejše, da nekdo težo ohani zato vsako čast draga 137 in veliko uspeha tudi v prihodnosti.

Miša, ali mi lahko zaupaš to dieto ko praviš, da ti je vse že preveliko? Tudi jaz se bojujem z kilogramčki.

New Report

Close