Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? že odstranjeno znamenje

že odstranjeno znamenje

Pred približno šterimi leti so mi odstranili materino znamenje na desni strani dimelj. Vzrok za to odstranitev je bilo spodnje prtilo – elastika perila je drgnila ravno čez znamenje. Rana se mi je lepo zcelila in ni opaziti nobenih sledov te pike. Vendar pa me v zadnjem času na tem mestu vsake tolio časa zasklelijo bezgavke in tudi na otip me zaboli. Bezgavke pa niso videti povečane.
Prosim vas za nasvet kaj naj storim,je to nevarno ali gre morda samo za prehlad. Za vaša mnenja sevam že v naprej lepo zahvaljujem.

Lepo pozdravljeni!

Dragi zaskrbljeni,
odstranjeno materino znamenje najverjetneje ni povezano z vasimi sedanjimi tezavami. Na otip bolece bezgavke bi lahko govorile za kaksno vnetje oziroma infekcijo, vendar bi za dokoncno diagnozo morali odgovoriti svojemu osebnemu zdravniku se na nekaj vprasanj – npr. kako dolgo ze to traja, ste imeli kaj vrocine, so bezgavke bolece na obeh straneh ipd. Opogumite se in ga obiscite, saj je stvar najverjetneje povsem nedolzna. Ce pa traja le nekaj dni, lahko se kaksen dan pocakate in vidite, ali bo minila sama od sebe.

Lepo vas pozdravljam in zelim cimmanj skrbi,

Irena

New Report

Close