Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zdravstvo v slo

zdravstvo v slo

je v eni veliki pi*di, ker se samo krade in mešeta, tako kot povsod drugje. raznovrstna golazen krade ljudem tako in drugače in novodobni kapitalisti si manejo roke in kasirajo milijardne in ne samo milijonske dobičke.
upam, da bo enkrat prišel čas, ko se bo ta golazen začela pospravljati z avtomati. tako stanje pač ne vodi nikamor drugam kot v anarhijo in vojno.
eni milijardo, drug pa ne za pol kile kruha.
upam samo, da so se zdravniki uprli (vsaj kot je razvidno iz podatkov) in da bodo še naprej veselo pisali recepte z najdražjimi zdravili, tako da bo ta država končno propadla. evropska unija? kje ste pa še videli cigane v eu.

fucker podpišem se takoj pod tvoj POST.

Pred kratkimi sem bila pri nevrologu kot samoplačnica. Tam je bila ena ženska, ker je mamo pripeljala na pregled isto samoplačniško.
Rekla mi je tako: Gospa draga poznam oz. imam sosedo, ki dela v zdravstvu, ki vodi te proračune in je rekla, da je ta gospa rekla, da manj dajo ljudem oz. bolnim npr. zdravilišča oz. vse kar je povezano o zavarovanju tako, da na koncu si razdelijo denar. Rekla je, da ima najlepšo hišo na Krasu pa vikend pa…. Haloooooooo
Je to pošteno???????? Zame NE in nikoli ne BO. Takoooo sem razočarana nad zdravstvom, da bolje ne morem biti. Pred kratkimi je na TV-ju komentiral dr. Keber in so ga gledalci spraševali, kdorkoli ga je kaj vprašal on je rekel, da ni slišal še o tej problematiki… Pa kaj potem VE….???

Oni si tam delijo plače bogi reveži nimajo še za kruh NE.
Ravno v Trenju je bila tema kako preživeti in sta bili dve gostji, ki ena ima 54.000 sit penzije nekaj takšnega in druga ima 45.000 sit. Rekle so kako, da preživita z tem denarjem? Rekle so, da jejo samo 1x na dan.
Sramota, da na današnji dan ubogi človek mora v prisili, ker nima jesti samo 1x in to je še pod vprašanjem ali bo naslednji dan lahko jedel. GROZA ME JE……..

Nato vse kar sta gospe povedali, da ne moreta živeti z tem denarjem, nato je novinar vprašal nekega Stanovnika, ki se je posmehoval v kravati in rekel, da se, da živeti in si lizal brke. Če bi bila tam bi ga tako udarila po tisti buči po njegovi pleši. Sram ga naj bo…..

Bom kar nehala z pisanjem, ker postanem takoj slabe volje.

LP, Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Hej prepotentnež, mal se skuliraj, pa nos kdaj pomoli preko Alp, da boš videl, kako je s tem v “Evropi” (slednje velja tudi za Dorotejo).
“Ciganov” v EU je pa malo morje …

New Report

Close