Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zdravstveni dom Ajdovščina

zdravstveni dom Ajdovščina

Pozdravljeni!Pišem ,ker sem razočarana nad delom dežurnega zdravnika dr.Mitja Štrukelj-a v dežurni ambulanti v Ajdovščini.
1.primer:Pred časom smo pripeljali malčka s 40°C,hudo drisko ,trajajočo že24 ur.Po predhodnem posvetovanju z sestro v dežustvu nas je ta napotila ,da pridemo na pregled.Doktor si ni vzel niti toliko časa ,da bi stopil do otroka in ga pregledal.Ves čas je sedel za mizo ,ter na poročilo zapisal otrokov status:Trebuh mehak ” in to brez kakršnekoli pregleda trebuha,niti pregleda otroka ,ki je kazal znake dehidracije.Odslovil nas je brez navodil o negi ali morebitnih zapletih,ki lahko sledijo ,če se stanje ne izboljša.
2.primer: Prijateljica je pripeljala 2-letnega otroka,ki je po padcu s kolesa obležal nezavesten ,pomodrel,ker ni dihal.Ko je končno prišel k sebi ,se ni obnašal,kot ponavadi ,zato ga je mati po nekaj urah opazovanja odpeljala na pregled.V ambulanti je bil doktor v kratkih hlačah in majici ,brez uniforme ali priponke ,ki bi nakazovale ,da je zdravnik.Otroku je pogledal zenici,napisal je samo napotnico za pediatrijo in jih odslovil brez kakršnihkoli navodil o negi rekoč da se na otroke ne spozna.
Pacienti pridejo tja zato,ker si sami oziroma svojci ne znajo več pomagati in zdravnikova dolžnost je da ,jih pregledajo in oskrbijo oziroma napotijo naprej ,če je potrebno.
Mislim ,da si zdravniki v dežurstvih ne bi smeli privoščiti tako malomarnega dela ,še posebno ko gre za tako majhne otroke.

ZDRSVNIK MITJA ŠTRUKELJ JE ENA MONA NAJ GRE DOMOV KER NI ZANOBENO RABO

😀podpisi se z imenom in priimkom, če si upaš in če ste tako pogumni pri podajanju takih izjav.

MENIM, DA ZDRAVNIK MITJA ŠTRUKELJ, NE MORE DELATI V SPLOŠNI AMBULANTI, SPLOH PA NE V DEŽURNI AMBULANTI.

PACIENTA NE POSLUŠA, GA NE PREGLEDA IN NAPIŠE RECEPT PROTI BOLEČINAM.

VSI SE ZAVEDAMO, DA SO TEŽAVE S SPLOŠNO MEDICINO, KER NI ZDRAVNIKOV.

TAK KOT JE MITJA ŠTRUKELJ, NAJ NE DELA, RAJE KOT SLAB ZDRAVNIK, RAJE NIČ.

 

 

Spostovani.

Se zavedate, da nekoga javno blatite? Veste, da ste izsledjivi in vas nekdo zaradi takih izjav tozi? Cestitam na pogumu.

Ambulatna nujne medicinske pomoci ni namenjena nenujnim primerom. Ce primer ni nujen vas zdravnik  niti ni.dolzan obravnavati.

Ko prebiram te vase hudobne komentarje se mi trga srce. Za zdravnikom Štrukljem smo jokali, ko je zapuščal naš ZD Idrija. Bolj PRIJAZNEGA, USTREŽLJIVEGA in STROKOVNEGA zdravnika ne poznam.

Mojemu sinu je rešil zivljenje. Je ODLIČEN DIAGNOSTIK. Ko je bil vodja urgentne službe je rešil veliko zahtevnih primerov. Ljudje tukaj ga izredno spoštujemo in cenimo. Še vedno nam je hudo, da ga ni več v našem ZD. Ne vem kako ste lahko tako nesramni in take neumnosti pišete. To je zdravnik, ki celo iz svoje dobre volje pokliče pacienta domov in ga vpraša kako je.

 

To je trenutno še edini zdravnik, ki sprejema paciente v ZD Ajdovščina. Ali lahko prosim napišete več o tem zdravniku? Zakaj samo on še sprejema paciente, drugi pa ne več?

Sama razmišljam, da bi se vpisala k njemu, saj smo po upokojitvi Dr. Lokar njeni stalni pacienti ostali brez zdravnika. Bi se pa mnogo raje vpisala k ženski zdravnici, ker se tam bolje počutim.

 

Omenjeni zdravnik je predvsem izredno dober diagnostik. Ne govori brez potrebe in se tudi ne zapleta s pacientom v nepotrebno govoričenje. Korektno opravi kar je potrebno. Ni eden tistih, ki z blebetanjem skriva svoje neznanje in nevednost, zato pa gre nekaterim v nos. K zdravniku se hodi zaradi bolezni. In on je eden tisth, ki zna poskrbet za pacienta. Dobro loči kaj je “urgenca” in kaj obisk brez potrebe.

Pa srečno.

NAJBOLJŠI ZDRAVNIK JE BLAŽ PRINCES

NAJBOLJŠI JE ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES

ZELO BI PROSILA DA PRIDE ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES DELATI V AJDOVŠČINO

V AJDOVŠČINI SO ZDRAVNIKI ZANOBENO RABO ZATO BI PROSILA DIREKTORJA EGONA STOPARJA DA NAJ ZA ZAPOSLI ZDRAVNIKA BLAŽA PRINCESA IN KO BO ON ZAČEL DELATI V AJDOVŠČINI PRIDEM KNJEMU KER JE ZELO VREDU ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES MI NAPIŠE ZDRAVILA IN NAPOTNICE JE ZELO PRIJAZEN.

KDAJ BO ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES PRIŠEL V ZDRAVSTVENI DOM AJDOVŠČINA DELATI HOČEM ODGOVOR

PROSIM VAS DA ZAPOSLITE ZDRAVNIKA BLAŽA PRINCESA V AJDOVŠČINO V ZDRAVSTVENI DOM

ZAKAJ MI NIČ NEODGOVORITE NA VPRAŠANJE ZAKAJ NE ZAPOSLITE BLAŽ PRINCES ZDRAVNIKA.ZDRAVNIKA MITJA ŠTRUKLA PA GA BACITE VEN IZ ZDRAVSTVENEGA DOMA AJDOVŠČINA.

ZDRAVNIK MITJA ŠTRUKELJ JE ENA MONA.

MENI JE ZELO VREDU ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES IN BI RADA VIDELA DA BI ON DELAL V AJDOVŠČINI

JAZ LEPO SPOŠTUJEM ZDRAVNIKE TUDI V AJDOVŠČINI SAMO VEM DA BI LAHKO TUDI ZDRAVNIK KI JE IZ VIPAVE BI LAHKO DELAL ALI V ZDRAVSTVENEM DOMU VIPAVA ALI PA AJDOVŠČINA IN TO JE ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES.

ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES JE VREDU ZDRAVNIK

POTEM BO ZDRAVNIK BLAŽ PRINCES DELAL V AJDOVŠČINI HOČEM ODGOVOR DO 21:00.

New Report

Close