Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zdravstvene težave za tožiti-mob

zdravstvene težave za tožiti-mob

Lp!

se je že komu kaj tazga zgodlo?

se vam ne dogaja, da so dr.-ji taki, da se pacient ne more v miru pogovoriti z njimi, odprejo vrata, ko še imam vprašanje, samo se jim mudi.
meni je osebni dr. rekel, da mi ne sme dati dost napotnic, ker ima nadzor in s tem izpade, da ne zdravi paciente, pač pa jih pošilja naprej. kaj pa jaz moram, če moram naprej, on pa me ne zna ozdraviti? delajo učinkovito ne pa uspešno.
domnevam, da veste kaj je to mobbing…ko nadrejeni šikanira, psihično pritiska na delavca in lahko prek psihe nastanejo fizične blezni.

zanima me kakšne fizične bolezni lahko nastanejo-konkretno. je možen mogoče slepič, npr. 5 mesecev odkar ne delam pri tem nadrejenemu “dobim” slepič? druge slabosti, ki sem jih doživljal v prejšnji službi, pa več ni. če to ni mobbinmg, potem kaj?

kaj s takšnimi pacienti?

ali je bolje, da delavec pove svoje mnenje nadrejenemu (zlasti če nadr. nima prav) ali pa delavec naj vse požre, dokler se psih. in fizično ne zruši?

sploh verjamete v to? žal se mnogim dogaja, kar se je tud meni. in če se gre za moje zdravje, bom ja vse povedal zdravniku, saj pa je zato dr., da te posluša in ti pomaga-če ti sploh pomaga.

mogoče veste, kje se da komu (kaki instituciji) anonimno prijaviti takega šefa-pa ne da bi omenil ime šefa, le toliko dati na znanje, da se ja dogaja in kaj točno.

šef mi je povzročil prave bolezni, da bi ga najraje tožil, se pa ne da, pa tud drugač nisem taki prasec, da bi to napravil in s stresom še bolj uničeval svoje zdravje. za svoje (zdravstvene) pravice pa se bom boril z vsemi aduti in pika. drugače pa zelo cenim zdravnike, saj je eden izmed težjih poklicev, vendar če imajo tak odnos do pacienta, da te skoraj spravi v grob…hvala bogu, da zdravniku to povem in ga zamenjam.

no, pa poznate dr.-ja s katerim se da v miru pogovoriti-v pomurju?

naj še omenim, da nobenih zdravil ne jemljem, nikoli dr.-ja nisem prosil za nič, niti me ni poslal na preiskave, čeprav sem 15 krat šel s težavami, pa je bilo 15 x kao vse v redu, dokler sam nisem prosil za določene preiskave,izvidi pa so žal bili bolj negativne kot bi lahko bili. kako potem ne bi bil ogorčen? že pred 5-imi leti sem začel hoditi k dr.-ju zaradi težav in komaj zdaj so odkrili diagnozo, ko se mi je stanje že preveč poslabšalo, na začetku pa bi mi še lahko pomagali, samo da me niso poslušali in skoz pošiljali domov. imam vso pravico tožiti dr.-ja, a kot pravim, nisem taki prasec, pa sploh nimam konfliktov z nikomer. a pri zdravju pa ni pardona.

lp in upam na vašo pomoč, pameten odgovor, ne pa še šikaniranje, maltretiranje z vaše strani, kot mi je dal tak odgovor “morski galeb” s foruma “ah živjenje”

rotim vas za vaše nasvete, mnenje in izkušnje, no! čemu potem ta forum, če ne za pomoč? o mobbingu je bilo govora tudi na tv, pa na netu se da dst prebrati.

hvala lepa še 1x vsem in prav lp

Dam ti en čist resen nasvet. Pojdi k zdravniku in mu reči, da potrebuješ napotnico za psihiatra. Dobil jo boš, našel boš zdravnika, ki te bo poslušal, razloži mu o šefu, slepiču in mobbingu. Dobil boš prave tablete, navodila, razlago in tvojih težav bo v večini konec. Kar se tiče zdravja, ni pardona, zato najhitreje do psihiatra.

In sporoči mi prosim, kako se bosta zmenila in če si zadovoljen z njim.

Lep pozdrav z dobrimi željami.

Zdravnika zamenjaj. Pa nikar ne razmišljaj o tožbah. Sedaj diagnozo imaš, kot praviš…torej se ustrezno zdravi in poskrbi sam zase. Nobeden drug ne bo.

New Report

Close