Zdravo hujšanje
Živjo punce,
kako ste danes ? Pri nas je še turobno, upam da bo kmalu kakšen sonček pokukal.
Komaj čakam toplejših dnevov, da bom spet lahko skočila na kolo, pa kakšen vrh osvojila. Pozimi je malo težje, ker sem se zalotila, da ne znam dihat čez nos in imam potem kaj hitro vneto grlo.
Kako pa ostale ? Kako se rekreirate sedaj pozimi ?
Jaz še vedno hodim 2x na teden na fitness, sedaj bolj delam na kurjenju maščob in ne toliko na mišicah, saj je potrebno pokuriti pridelano med prazniki. Orbitrek doma me ne mara, sameva in na njemu se nabira prah. Ga bom morala malo zbrcat, da se mi bo spet priljubil.
Javite se punce, da bom vedela, da ste pri stvari.
Lp,Kaja
Kaja, prebiram tole vaše dopisovanje in mi je zelo všeč. Z veseljem bi spremljala pot vaše skupine, čeprav samo prek računalnika. Saj najdem v vašem dopisovanju motivacijo tudi jaz. Zato se vam bom pridružila, tako na daljavo. Imam ogromno izkušenj z dietami, vendar niti ene z zdravim hujšanjem. Pa bi rada poizkusila. Mi lahko poveš kako naj naročim to knjigo, ki jo priporočaš? Bo to dovolj za začetek? Ali moram vedeti še kaj? Imam orbitrek, ki ga kar redno uporabljam, tudi tibetanske vaje sem že delala. Manjka mi samo motivacije, da bi vztrajala. Imam tudi knjigo Jem, torej hujšam. Učinkuje, pa še ješ kolikor ti srce poželi. Problem je samo v tem, da nimam časa jesti 5 x na dan, oziroma kuhati. No kaj praviš na vso to mojo zmešnjavo? Pozdrav Čička
Ne, ne več. Jih bom pa spet začela, obljubim! Imam celo knjigo v kateri so opisane- Vrelec mladosti 2- kjer so opisane izkušnje ljudi in vaje, ter celo nekaj o zdravi prehrani. Sposodi si jo v knjižnici in jo skopiraj. Ali pa jo kupi, mislim da stane okoli 3.000 SIT. Videla sem jo v VELE v Domžalah. Sem pa tudi navdušila ljudi, da jih delajo in imajo zelo pozitivne izkušnje, sama pa sem odnehala. To je moj problem, da nisem vztrajna. Pozdrav Čička
Čička.
Mogoče volje nimaš zato, ker se v vsako stvar zaletiš, potem pa postane nezanimiva. Tudi pri meni je (bilo) tako.
Vidiš, druge ljudi si navdušila, sebe pa ne moreš.. vem, da ti bo uspelo navdušit za neko stvar tudi sebe.
Lahko napišeš, kakšne učinke imajo tibetanske vaje na tvojo družbo.. od sodelavke mama, ki je stara 74 let in je že 20 let srčni bolnik.. v glavnem začela je s temi vajami, srce je vredu, tudi tablet več ne jemlje.. vaje so ji dale moč, pa tudi drugačno gledanje na materialni svet…
LP
Tea,(z pikco) veš da imaš prav. Grem iz ene skrajnosti v drugo. Samo da se nekaj dogaja. Drgače pa sem za tibetanske vaje navdušila nekega fanta, ki je bil ravno po operaciji nadledvične žleze, pa mu še vedno ni delovala. Pomagali so mu še z tabletami, vendar ni bilo nič bolje. Tibetanske vaje so naredile opazen čudež. Zaradi nedelovanja nadledvične žleze, je bil namreč ves zabuhel v obraz, ker mu je voda zastajala, v dveh tednih vaj pa je zabuhlost popolnoma izginila, tudi spet malo k življenju je prišel, ker prej je bil neprestano utrujen.
Drug primer je moja prijateljica. Njene težave so bile psihične narave. Strah pred boleznijo, pred življenjem, napadi panike… Z vajami se je osvobodila teh strahov in postala čisto drug človek. Ne poznam nobenega, ki bi z vajami shujšal, zato verjetno nisem vztrajala. Vendar imaš prav. Postane nezanimivo in odneham. Kako si se pa ti rešila iz tega začaranega kroga? To je namreč v moji glavi.
Pozdrav Čička
Čička, saj sploh ne vem, če sem se rešila ali ne. 🙂 Ampak trenutno traja “navdušenje” nad vajami in nad življenjem samim.
Po moje se iščeš, pa še se iščeš, se tudi najdeš. Če ne takoj, pa čez nekaj časa.
Drugače pa mi zelo pomagajo knjige. Gary Zukav, Neal Walsh, Wayne Dyer, Louise Hay, Ann Brennan… spoznaš tudi “drugo plat” življenja.. Da nisi samo telo, ampak več, kot telo.
Vesela sem, da si opisala kako so ljudem pomagale te vaje. Zanimivo a ne?
Lep pozdrav!
Pomagala sem si tudi z bioenergijo. Moram priznati, da sem tudi tukaj odnehala na pol poti, vendar sem opazila ali bolj pomembno drugi so opazili mojo spremembo. Način razmišljanja je bil drug in jaz sem se prelevila v bolj odprto in veselo osebo. Drugi so to začutili in moram reči, da se sedaj veliko bolje sporazumevam z okoljem. Hodila sem k Robertu iz podjetja Om-an, v Črnučah (pri campu Ježica) ekrat tedensko po pol ure. Vsakič ko sem šla tja mi je predstavil drug pogled na kakšen problem, ki me je mučil. Nisem si sama izbirala tem, vendar pa so mi pogovori včasih še tedne dajali snov za razmišljanje. On mi je predstavil Tibetanske vaje, kot pomoč pri hujšanju in za boljše psihično in fizično počutje. Sedaj nisem bila pri njemu že dva meseca, ker enostavno ne najdem časa. Čutim pa da bom morala iti kmalu, drugače bom ponovno nazadovala. No sedaj pa moram končat. Pozdrav Čička.