Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdravniške šlamparije

Zdravniške šlamparije

A se vam je že kdaj zgodilo, da so vam zdravniki kaj “zašuštrali”? Npr. da so vam predpisali napačno zdravljenje, dali napačno diagnozo, odstranili kak zdrav del, pustili kaj v telesu, ali da vam npr. anestetzija ali narkoza ni prijela itd….?

Pa ne sprašujem tega zato, ker bi hotela, da bi zdaj na veliko “vdarjali” po zdravnikih, ampak čisto tako, iz zanimanja oz. za informacijo, ker vem, da se take stvari kar pogosto dogajajo, in če to vemo, imamo mogoče večjo možnost naslednjič preprečit (npr. rečeš kirurgu pred operacijo: prosim, ne pozabite na koncu vzet orodja ven iz mojega trebuha, preden me zašijete nazaj :-)))
Ja, saj mogoče zveni smešno, a se dogajajo take stvari, pa me zanima, ali je res toliko tega in kakšne so vaše izkušnje s površnimi, nekompetentnimi itd. zdravniki in zdravstvenimi delavci.

A ti zdaj že po vseh forumih razsajaš z isto temo?? Malo domišljije!

aXXis!

Te internetne strani so zato, da lahko clovek pove karkoli mu lezi na srcu.

Malo vec spostovanja do ljudi!

kaj pa je narobe s tem, če vpraša na različnih forumih?? ne razumem!

A maš ti mal probleme s sabo, axxis??

Zdravo,

jaz sem ze primer take slamparije. Kot otroku so mi oprirali kamen, ki je bil v secevodu. Do tu vse OK, potem pa so me sredi zime selili iz ene bajte v drugo, pa sem staknila pljucnico. In so me zdravili s streptomicinom. Najbrz so pretiravali kaj vem, ledvice pac niso delale cisto OK pa so mi unicili sluh (streptomicin je znan po tem, danes ga ne dajejo vec). Mojemu znancu pa so zdravili vnetje uses namesto meningitisa pa je cisto oglusel, pa se nekaj takih primerov vem, pritoziti pa se nisi imel kam, lahko si vesel, da si ziv…..

Mimi

New Report

Close