Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdravniki-zabušanti?

Zdravniki-zabušanti?

zgleda že tako, da ga imate. pod katero kontrolo si ti ?

še tole. ne vem zakaj bi izbirali besede, a ni ta forum zato, da povemo kar mislimo ?
a zdej nej pa napišem “joj packi mali poglej jih kako si za vedno sposojajo naš denar”.
dej ne bodi otročji.
napiše se mater jim jebem barabe govnaške pokvarjene zanikrne,. kradejo ko prasci naš denar.
kaj te moti tukaj??

Vsaka kritika z dobrim namenom je dobrodosla. Nek kulturni nivo pa tudi….
In med.over net si zasluzi kaj boljsega od tvojega nagnusnega pljuvanja pac….Z izrazi, ki ne sodijo niti v hudo zakajen bife, kjer poslusas kletvice in vsemogoce od ze mocno vinjenih…Taksno je pac moje mnenje in mogoce se koga drugega, ki se mu ni zdelo vredno oglasiti….

Ne delaj se neumnega. Neokusen je bil en mejl ali dva, ostali pa so bili na nivoju. Zakaj si potem ostale zbrisal?
Navodilo prijateljice Alenke Šenk ?

Da pa je situacija v javnem zdravstvu taka kot je, je povsem razumljivo. Imajo močan sidikat, ki družbo izsiljuje z nerazumnimi zahtevami. To si seveda lahko privoščijo, saj so plačani iz proračuna in ne po učinku, kot nepriviligirani del družbe.

Uh,
še dobro, da sem šele sedaj sedla za računalnik, ko je že vse izbrisano. Draga Meti, ni bilo moje navodilo Primožu, da izbriše vse poste. Nimam ne časa ne volje prebirati vse gnojnice, ki jo zlivate na nas oz. v tem primeru očitno name.
Sploh pa vidim, da je bil moj post zgrešen, ker vas niti ne zanima resnica, ampak le kritizirate vsepovprek. Moji podatki so pač taki, očitno sem tudi edina, ki si jih upa napisati in se spodaj podpisati in nič me ni sram, da imam tako plačo in toliko dni dopusta.
Vsem anonimnim kritikom pa lep pozdrav!

valda da ga je zbrisal če je pa odvisen od njih tako in drugače-še en forum kjer je cenzura.
jebeš tak forum pa nekega kvazi moderatorja.

mogoče se ne dela neumnega mogoče je tak že od rojstva.
l.p. meta kritiziraj še naprej saj so tega vredni.

se strinjam s tabo pozabil sem napisati še to, da primožek ne more zbrisati toliko prispevkov kolikor jih jaz lahko napišem ha ha .
uživaj meta

jaz licenco imam ampak ne za zdravniški poklic ampak za kaj drugega.
po moje res da se trudiš da ne izgubiš licence . da ti slučajno od matra ne teče pot po čelu.
in ne boli me ***** ha :))), na mojo srečo in tvojo žalost:).
če bi pa me pol pa zihr ne bi prišel k tebi po pomoč.
kaj pa ti veš kok let mam jest študija ?

Saj .
PA KAJ?

Pol pa ne stokajte zakaj vas vsi jebejo.

PA KAJ?.
naj vas jebejo, pa kaj pol. sej mogoče si zaslužite.
pa kaj če pravite da mate premal plače. pa kaj me briga.
sedi doma in se glej v ogledalo, če ti ne paše delat.
pa bodi kot tiste mamice ki praviš da nič ne delajo.pa kaj me briga zate ej.

te sploh ne poznam in te nimam namena kritizirati osebno. govorim o dejstvih in argumentirano. o splošnih in znanih stvareh v sloveniji. lahko da si ti izjema kaj jaz vem, pa me tudi en drek briga.kar primožu očitno ni všeč.ni mu všeč da napišem ***** namesto”majhna luknjica namenjena razmnoževanju”.
to kakšna svinjarija pa podkupovanje in ostale mahinacije se dogajajo v zdravstvu pa ne vedo samo totalni inbecili in idioti.
in seveda v državi nasplošno.
pa reci DA NI RES !!!
pol boš vidla kaj se pravi na nekoga zlivat gnojnico.

narobe si me razumel, o velikih bratih sem mislil v službah in naši ljubi pošteni državi. Jasno da jaz lahko vidim, če bi želel bi to lahko že zdavnaj naredil.

Jaz samo opozarjam in poudarjam, da se da tudi kako drugače reagirati.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

napiše se mater jim jebem barabe govnaške pokvarjene zanikrne,. kradejo ko prasci naš denar.
kaj te moti tukaj??

točno tole me moti, pojdi pod rubriko informacije in si preberi pravila.

A te mogoče kaj moti, da sem posatvil pravila in da so takšna?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Meti,

se boš morala še naučiti kaj je nivo, preberi si pa še enkrat komentarja od tipota. Tukaj je dovoljneno to kar jaz dovolim. Da pa ta moja prijateljica že tri leta deli brezplačne nasvete, jo bom pa vedno zaščitil, njo ali pa kogarkoli še posebej, če jo bodo obmetavali z psovkami, brez utemmeljenih razlogov.

pravila obstajajo, tudi na našem sistemu.

primož

tipo, samo vi ste odvisno in od njih in njihovih odgovorov. Sistem pa od tega, da to počne za vas ne dobi ničesar, niti ta ki se je odločil sodelovati. zato to vzemi v zakup.

cenzura, je, če ne upoštevaš pravil, ki jih je postavil kvazi moderator.

primož

Tipo, če bi jaz želel ti ne bo mogel napisati niti enega sporočila, to pomeni, da mi sploh ne bi bilo potrebno karkoli brisati.

primož

Tipo, če si kaj šudiral, potem zagotovo nisi doštudiral obvladovanje stresa, če pa si kaj doštudiral, me zanima kako sploh shajaš v življnju, ali pa so zate vsi samo idioti in imbecili….. pa še kaj. Še enrkat te vabim, da si prebereš pravila.

in glede na to, da si prišel nekam drugam, jih prosim upoštevaj. A je tako težko napisati, besedo, ki se cenzurira tudi nekoliko drugače, pa bomo vsi razumeli, ali se ti ne splača potruditi. če meniš, da te en k…. briga, potem tega niti ne piši, vsaj ne na tem sistemu.

primož

Jaz predlagam, da jih nehamo placevat iz proracuna, ampak iz lastnega zepa. Potem bos pa videla, kako bo! Oni bodo koncno tretirani tako kot si zasluzijo, mi bomo pa imeli moznost izbire. Ali pa tudi ne…

Dala bos lepe denarce za vsak obisk pri zdravniku, pa se klanjala se bos. Evropa ni dalec…

Še enkrat!

Ne delaj se neumnega.
Pobrisal si tudi prvi mejl, ki je bil povsem na nivoju in brez žaljivk. Pa ga postavi nazaj in naj bralci presodijo zakaj je bil zbrisan (zato ker je žaljiv ali zato ker ni pogodu dr. Šenkovi). Z nadaljnimi prispevki “en tip”-a pa se seveda tudi jaz ne strinjam in je prav da si jih izbrisal

New Report

Close