Zdravniki in artritis
tudi midva z možem hodiva v fitex k dr Veršininu. Mož dve leti ni mogel nič rokami. Ne jesti , ne se oblačiti. Reuumatologi v Novem mestu so po enem letu ugotovili, da nimajo pojma kaj naj nareijo. Začeli so se tudi stranski učinki po jemanju Medrola in Metrotraksata. Po nekaj mesecih zdravljenja pri dr Veršeninu sta roki spet skorajda normalni. Nima več oteklin in lahko z njima vse dela. Tdi tvori pest. Je brez bolečin.
Od reumatologa iz novomeške bolnice pa zadnjih izvidov od pregleda pred letom in pol še sedaj ni.
haj dragi sotrpini ,saj to ni nič koliko časa trpite,jaz že polnih 17 let,ker me zdravniki niso upoštevali četudi je moja kri hla-b 27 poz.in bi lahko vedeli da je moja bolezen lahko dedna,dokler nisem menjala reumatologa zdaj se stvari premikajo samo on pravi da bi se morala prej spoznati da bi mi še lahko pomagal.Ni lahko živet s tem se pa navadiš na bolečine ,stara sem 50 let,delat bi še morala bog ve koliko časa,vendar več kot 4 ure ne gre več ,ker imam bolečine po vseh sklepih ki jih človek lahko ima tudi spanja saj me bolečine zbujajo ,kljub zdravilom:sulfasalazin,cymbalta,biološke inekcije humira samo za enkrat še ni pravega odziva samo upam lahko da bo kaj pomagalo vsaj doktoru zdaj lahko zaupam če se že zdravje ne vrne,želim vam vsem lep dan s čim manj bolečin Ivanca
ker sem v časopisu prebrala da so bolečine v kolenih lahko izvor iz ledvic sem šla na forum pregledovat kaj pravijo ljudje iz lastne prakse. ker tudi sama jemljem medrol in metrotreksat se mi zdni da sva z vašim možem nekako na istem. ker je že dve leti odkar stee pisali miprosim čee je možno napišite kako je sedaj. lp darka