Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdravnik na domu

Zdravnik na domu

Obisk zdravnika na domu brezplačno / ali obstaja in prosim za telefonsko številko za območje Ljubljane. Mamo bi moral zdavnik pregledati, ker ima vročino in hudo kašlja.

Mislim,da ni brezplačen je cenik v ZD in pri nas pride nekaj čez 100€…
Je pa druga stvar,če je kaj nujnega,da tist pa morajo priti
Upam,da mami vročina pade in neha kašljati

če je resnično resno, potem pokličite na hišni obisk! če pa ni, jo pa zapeljite tja…

Problem je, ker težko hodi pa jo ne moremo z avtom peljat. Če pa mora na kakšne preiskave pa ji zdravnica napiše naročilnico za rešilni avtomobil. Hvala vam.

V podobnem primeru sem že klicala ljubljansko urgenco za POSVET Z ZDRAVNIKOM (nepokretna mama je posumila, da jo je ponovno kap), pa je urgentna zdravnica hotela poslati rešilca, sem rekla, da se mi zdi, da mame le ni kap, pa mi je potem povedala, kako naj bi to zgledalo in sva se zmenili, da bom po njenih napotkih spremljala situacijo, dejansko je bil samo nenaden izreden porast pritiska in se je hitro umirilo.

Enkrat drugič pa ji je ravno tako porasla vročina in je bruhala, zelo težko stanje za tako osebo, spet klicala urgentnega zdravnika za posvet, so mi napisali recept za umiritev bruhanja in vročine, nas je čakal v sprejemni pisarni, pa smo zvozili.

Tako da le pokliči urgenco, morda prosi za posvet z zdravnikom, jasno opiši stanje in bistvene simptome (lahko si pripraviš zabeležko), katere tablete jemlje…. Pa naj oni odločijo, kako naprej.

Nisem medicinka, jemlji moje napotke z rezervo. Ampak pri kakšni pljučnici, je pa že dobro imeti antibiotike čim prej.

Vse dobro želim. Lahko me kontaktirate preko ZS.

V tem primeru je čisto normalno, da pride dežurni na dom in se nič ne plača, saj je mama verjetno delno oz. nepokretna,

New Report

Close