Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdravnik in ortodont – Vransko

Zdravnik in ortodont – Vransko

Pozdravljeni!

Za vse, ki imate osebnega zdravnika izbranega na Vranskem, mi lahko morda priporočate koga (menda delata dve zdravnici) za odrasle in otroke?

Obenem me zanima (na spletu sem našla info, da sta dve zasebni zobozdravstveni ambulanti), če sploh na Vranskem opravljajo ortodontske storitve (ne želim se prenagliti, poklicati k enem in morda “zamuditi priložnost” pri boljšem, zato sprašujem za mnenja in izkušnje).

Hvala in lep pozdrav!

Mi smo pri dr. Rodetovi super zadovoljni, smo bii pa v času odsotnosti tudi že pri dr. Centrihovi in je tudi ok.
Kar se pa zobozravstva tiče – ortodonta ni (otrok hodi v Žalec), zobozdravnika (za otroka in za naju) imamo pa v ZD Celje. Imeli na Vranskem zelooooo slabe izkušnje …

Hvala, vranšankaaa, kam pa v Žalec? Je samo en ortodont, v ZD?

Ja, mislim, da je samo dr. Štiglic.

Hvala…

Lep dan!

To je vse. Samo bolje je, da je nimaš kot, da imaš tisto na Vranskem. Toda Rodetovka in Četinovka sta pa super.

Priporocam četinovo. Rodetova je tako-tako. Zobozdravnica za otroke pa tudi ni ravno omembe vredna. Zna biti zelo prijazna, sladka…ali pa te na polno ignorira.

zdravo,

mi smo zeli zadovoljni z dr. četinovo,
ortodontu pa hodimo v žalec,tudi zelo prijazna,
zobozdravnica na vranskem je obup menda so imeli ze v zalcu z njo tezave,baje pije,
mi smo otroke prestavili v celje,ker mali ni hotel hoditi vec k njej.

Hvala!

New Report

Close