Najdi forum

zdravo, ne vem kaj naj naredim

v sestih letih sva z zdravnico dokaj normalno sodelovale, ampak mi je zadnje case krsila vse pravice, se obnasala kot da je moja mama in da sem jaz njen otrok, vsiljevala zdravljenje in psihicno me manipulirala se slabse kot moja mama, in ker se mi je stanje slabsalo je moja sestra podala pritozbo. zdaj govori da ima vpliv name ceprav ga nima, ker ne poslusam kaj govori. sicer ne vem ali lahko zdravniki izvajajo psihoterapijo. na njene provokacije in zaljenja nisem reagirala, ker to ignoriram. imela me je hujse kot psa. sicer se ne spomnem kaj se je zgodilo zaradi obravnave ki jo je delala, se drla, grozila, custveno izsiljevala da ce ne grem v bolnico ne boma mogle sodelovati. zahtevala od mene, da se prenaziram in ne vem kaj se da sem popizdila na njo in rekla da, mi naj da vecje kolicino tablet da vec kot na pumpanje me ne bodo peljali. govorila da z njo ne hodim okol, da ne ve kdo so moji prijatelji. sicer se je vpletla varuhinja in ko sem povedala kaj je delala in je direktorica slisala in vprasala kaj je to bilo me je zdravnica utisala, in rekla da moremo vsi imeti nekaj od tega, poskusala me je ustrahovati a zal na ustrahovanje jz ne padam. podpisal smo dogovor da ostane se zaenkrat moja osebna zdravnica, da dela strokovno a se vedno dela psiholosko in pravi da bom mogla predelat in me sprasuje kaj bom naredla zdaj. a povedala ne bom ji kr je zaupanje slo, niti ji ne zelim povedati da me noga boli. vsi strokovnjaki so povedali da bi jo morala prijaviti na policijo. imam mnenja ki dokazujejo kaksno skodo mi je naredila, da so se zivci vneli teza je padla zaradi obravnave njene na 41kg sicer nikoli nisem imela neke veliko vec. zdaj vsi opazajo da zaradi njene obravnave je moje zdravje se slabe. od nje nikoli nisem dobila podpore, ne nic.

kaj naj naredim, ker zde mi psihoterapija baje ne uide, ki si je pa nisem nikoli zelela.

New Report

Close