Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zdravljenje zoba samoplačniško -cena

zdravljenje zoba samoplačniško -cena

Zdravljenje sedmice in vsem pripadajočim 350eur. Mene je šokiralo. Nakoncu mi je pa še plomba po 3h mesecih padla in sem šla reklamirati pa mi ni upoštevala reklamacije. Zopet plačala plombo, mela mesec dni, me je stalno bolelo, verjetno zaradi previsoke plombe, kar je potem zobozdravnik na koncesijo za študente ugotovil, da je to vzrok in luft v zobu.

Sem bila razočarana, ker je včasih bila res super, se mi je pa pri dveh zobih enako naredilo prav tako pri fanto ista štorija in mami. Jaz mam občutek da uporablja slabši materjal.

Res škoda, da se je tko pokvarila ker je bila super.

Če mate možnost se splača zobeke popravlat v srbiji, sošolka mi je omenila da je resss ugodno in poceni, ko mi je povedala za kok je vse dala.

Oceans@Zraviti more pred gnilobo-karjesem, zato da ti podomače ne zgnije naprej zoba. Ja tudi če je mrtev ga lahko še kako čutiš. Sem imela isti problem, tako sem čutila, ko mi je kanalčke čistila, da sem kar skakala. Obvezno po sakem čiščenju ponavadi še dvakrat zdravijo, da je ja zazihr. Ko zobek porihta zapolni pulpo, da kritje in tako naprej… zobek zapre, kolčkej odgovorni in dobri zdravniki te potem še rtg zoba naredi, da preverijo če je res vse ok naredil. Tak zobek lahko še skeli ali celo nabija, čeprav je mrtev teden dni, če ne neha moraš nujno nazaj! Možno je, da je del živca ostalo in se obnovilo ali pa celo, da je spustil zobozdravnik kakšn živc spucati! Sicer poretko, ker večina kontrolira s tistimi iglicami in spušča čes elektriko, da preveri, a je vse mrtvo al ne.

So zobozdravniki, ki ti gredo na uslugo in ti dajo obročno plačevanje ozeroma sprotno, stvar dogovora 😉

Zdravo,

se ponovno oglašam. Zob se zdravi, se je izkazalo da je delno še živ.
Je pa prišlo do tega, da po čiščenju ni ostalo veliko zoba in sedaj pride v poštev le štift in nov zob. Tako mi je rekel. Ker si resnično nikakor ne morem privoščiti 550€ kolikor je nanesel predračun, me zanima kdo pozna koga ki bi me vzel preko koncesije na ta nujen poseg. Zdravilo in začasno zaprtje zoba mora naj bi trajalo en teden, potem bomo pa videli kako in kaj.

Lepo prosim za kakršenkoli kontakt da pokličem in me vzame. Vem, da je potrebno doplačati vendar vseeno bolj humano kot skoraj cela plača za zob.

LP

Svetujem vam zdravljenje zoba na koncesijo,saj ne stane nič. Meni je zobozdravnica zdravila zob in mi je večkrat menjala zdravilo, plačala pa nisem ničesar. Tudi težav nimam s tem zobom nobenih. Hodim pa k dr.Pečnikovi za Bežigrad in je res fajn. Prijazna, natančna in strokovna. Mislim, da jemlje nove paciente,saj je pred kratkim vzela mojo kolegico iz službe.

Ljudmila verč@ koliko je pa čakalna doba?

Možu je privatnik zdravil zob in ga je z začasno plombo tudi zaprl za točno 200€.

Bi sel proti gorenjski? Jst imam tam ful fajnega zobarja, pa ce te zob buba…potem se javi.

Pod to se podpišem 100%. Pa lohk še podkrepim z uradnimi podatki.

Pozdrav. Ja res so dragi tile zobarji. Zdravljenje od 400 do 800€, odvisno kam greste. Ni pa tudi k vsakemu za iti, eni se res obnašajo čudno do stranke, to vidiš že ko te naročijo. Dobre izkušnje imam z g. Križnarjem, ki ima ordinacijo po novem v centru Clarus v BTC. Prijazen sprejem, profesionalni pristop in občutek tiste domačnosti, ko veš da lahko zaupaš. Po mukotrpnem in šlampastem zdravljenju zoba pri osebni zdravnici, sem se odločil, da grem privat in naj stane kolkor hoče – še vedno je bil možakar najcenejši. Potočnik in Jurič sta zeloo draga. Najdaržja sta implantant in mostiček, ki ti poškodoje še dva sosednja zoba..

No če bo kdo rabil kontakt http://www.endodontija-igor-kriznar.si/index.php
Endodontska zobna ordinacija,
Igor Križnar s.p.
Clarus dental in partnerji
Šmartinska cesta 152,
1000 Ljubljana
040 505 186Telefon:
[email protected]

Bi rekel, južnakarija, drugače se ne isplača poimenovati to populacijo, oblega to slovenijo več kot 75 let po vojski in se obnaša kot se muslimani obnašajo po evropi, zavzemajoč in naseljujoč, Njihova izobrazba je svojevrstna samo biznis in čim več škode narediti pod pogoji ki se imenujejo “samo deri” Samo vam slovencem ne pade v glavo kako se njih izogniti, Sem bil soočen s primerom 2003 koje neki takšen v ljubljanski tivolihali stopal nekaj dni na oder in kazal svojo vizažo za 5€ vstopnine in povzročal pri obiskovalcih olajšave in neke ozdravitve, Nihče pa ni potrdil kaj je videl.Taka naivnost e obstoja pri takih stomatologig ki se za slovenski denar bogatijo in delajo reklamo kaj se da vse pri slovencih doseči. Kaj takega na balkanu ni možno za njih,[/b][/i]

Jaz zivim v Nemciji in zobar mi je rekel da ce hocem zob se imeti me vse skupaj stane 400 evrov ampak ne privat…. Zavarovanje imam tukaj. Upam da je v slo kaj ceneje

Pozdravljeni,

zaradi težav, ki sem jih imel pred časom z zobom 6 desno zgoraj, katerega moj zobozdravnik je priporočal endodontsko zdravljenje, sem ugotovil, da čakanje na endodonta, ki ni samoplačniški, lahko dolgoročno pomeni tudi izgubo zoba, saj je čakanje koncesijskega endodonta v povprečju dolgo leto dni ali več. In ravno pozitivne izkušnje ter priporočila so tista, ki velikokrat štejejo-vsaj pri meni je tako. zato sem se obrnil na endodontsko ordinacijo dr. Igor križnar v BTC (Clarus dental in partnerji). Omenjenega endodonta mi je priporočil prav moj zobozdravnik. Naj omenim, da cena ni bila ravno moja prva prioriteta, temveč kakovost storitev, zato sem pregledal cenik storitev tudi pri ostalih endodontih in ugotovil, da je dr. Križnar eden izmed redkih, ki ima cenik tudi javno objavljen ter je cenovno povsem konkurenčen ostalim endodontom. Prvi obisk, ki sem ga opravil pri dr. Križnarju me je zelo navdušil, saj sem bil deležen profesionalnega pristopa, zelo prijaznega sprejema-tako dr. Križnarja kot asistentk, ki sodelujejo pri procesu zdravljenja zob. Zdravnik si je vzel čas in mi celo narisal kaj bo pravzaprav počel pri koreninskem zdravljenju. In ravno ta občutek zaupanja, profesionalnosti in nenazadnje domačnosti, mi je dal upanje, da se bo dalo zob dokončno ozdraviti ter ga uporabljati še vrsto let. Ker je bil to moj prvi stik v življenju z endodontom (prej namreč nisem vedel kaj endodont sploh je), sem takoj prišel do prepričanja, da koreninsko zdravljenje zob niti ni tako drago, namreč potem, ko nimaš več zob (manjkata mi namreč 2 :)) bi bil hvaležen, da bi endodonta lahko srečal še prej. Na drugem in tretjem (zadnjem) obisku je bil zob koreninsko dokončno očiščen t.j. ozdravljen v celoti ter narejena bela plomba. Zares ne pretiravam, toda ko sem plombo videl v ogledalu, sem ugotovil, da je oblika in barva povsem enaka mojemu pravemu zobu (plomba je namreč predstavljala precejšnji del zoba). V preteklosti sem bil vajen plomb, ki so sicer opravljale svojo funkcijo, večinoma pa niso bile estetske.

Še enkrat iskrena zahvala in pohvala celotni ekipi v endodontski zobni ordinaciji dr. Križnar za profesionalen in izredno strokoven pristop, izjemno natančnost in predvsem zato, da je zob še danes v uporabi.

Lp.

New Report

Close