Najdi forum

Zdravljenje strahov

Pozdravljeni.

imam sina 4 leta in se strasno boji teme.

Razumem, da se veliko otrok boji teme vcasih se bojimo tudi odrasli. Prvo leto rojstva se je zbujal po 5-6x po noci se zdaj ne vem zakaj se je toliko pogosto zbujal. Ni se vedelo ali sem bila bolj jaz kot zombi ali moj partner. Ker nisva s partnerjem mogla vec toliko pogosto vstajat od utrujenosti  je spal med nama. Potem je postopoma bolje spal a se vedno ni prespal cele noci. Ker imamo trenutno stisko v stanovanju spimo vsi v eni sobi. Ko je imel 2,5 leti je takrat po celo noc spal. Kupili smo mu njegovo posteljo. Potem se je rodila prejsnje leto hcerka in zgodba se je ponovila. Sedaj se zbudi po 2x po noci,ko nas ni zraven v postelji zacne klicati in histericno jokati, da ga je strah. Preplazi se v naso posteljo in se umiri. Mene je pa zacelo zivcirati to, ker prihaja v mojo posteljo. Postanem vcasih prav zivcna,ker nimava s partnerem nobenega bliznjega stika v postelji. Sin naju pa z nogami prov zbrca. Ok ga ze prestavimo nazaj v njegovo posteljo ampak, ko zacuti sred noci, da ni vec v najini postelji se zbudi in pride k nama. Ali kdo koga pozna, ki bi zdravil take stvari? Vem, da to 1x mine a se bojim, da bo prepozno za mojega partnerja.

New Report

Close