Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Zdravljenje prehlada: morje ali Rakitna

Zdravljenje prehlada: morje ali Rakitna

Mali ima totalno zabasan nos. Najbrž bi mu koristil kakšen daljši sprehod po morskem zraku, ker pa mi je morja malo daleč in sem prilično zaspana po celonočnem dojenju in mi niti ni do vožnje me zanima, če bi Rakitna imela podoben učinek. Vem da je tam klimatsko zdravilišče za dihala. Se kateri kaj zdi, če bi “višinski” zrak pomagal?

A veš, kaj sem se še spomnila, da pomaga – veliko vlage! Zapri kopalnico in nalivaj v bano vročo vodo in bodita ene 15 minut v tisti sopari. Baje, da pomaga.

Moja mala se je pa danes ponoči samo 2x zbudila!!! Aleluja! Očitno se ji malo smili boga mamica:)) Zdaj pa že 1 uro spi – kdaj gresta danes kaj ven? Bom 1m stran hodila.

Kolko jaz vem, Rakitna začne delovatio po dveh tednih in je bolj za asmatike. Mi smo se šli kopat v Bernardin v morsko vodo pa se je nosek spucal.

Na Rakitni je res fajn poleti, zdaj je pa že mrzlo (vsaj kakšne 2-3 stopinje manj kot v Ljbljani).

Rakitna je zlo vredu za pogosto bolne otroke,vendar mora[ bit tam 2 do 3 tedne.Nam je ylo pomagalo.Pa ni mus,da je astmatik.

Menda je magična formula sprehod Portorož-Piran-Portorož. Vikend bo dolg in lep.

Lp, jaz pa priporočam sprehod in izlet v Strunjan. Neverjetna klima. Imajo soline in tamkajšnji zrak blagodejno vpliva na dihala. Preverjeno.

Živjo in lep vikend želim.

New Report

Close