Najdi forum

Zdravljenje poškodbe gležnja

Spoštovani!

15-letna hči si je junija v šoli zvila gleženj, zdravnik ji je predpisal nekaj dni mirovanja, vendar se situacija ni dosti izboljšala. Julija je bila v toplicah in na morju, zato sem bila prepričana, da bo gibanje v vodi težavo odpravilo, vendar se je avgusta bolečina (z oteklino) spet pojavila. Po ponovnem pregledu pri pediatru je šla na fizioterapijo (ki ji ni pomagala), septembra pa je dobila napotnico za kirurgijo (s čakalno dobo več kot en mesec).
Ker imam z bolnišnico, za katero je dobila napotnico, slabe izkušnje, sem se odločila za pregled v eni od samoplačniških ambulant, pa me zanima, katera metoda zdravljenja je v teh primerih najbolj ustrezna? Ali ima smisel naročanje pri ortopedu, se mogoče vi ukvarjate z zdravljenjem tovrstnih poškodb in kako bi se lahko naročili?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Izgleda, da je bila poškodba zvina težja, kot jo je zdravnik ob prvem pregledu ocenil, zato samo nekaj dni mirovanja ni bilo dovolj.
Mi se seveda tedi ukvarjamo s takimi težavami, imamo relativno dobre izkušnje, čeprav vnaprej ne morem obljubiti ničesar, dokler hči ne pride na pregled.
Vsekakor svetujem pregled pri nas, upam, da situacijo lahko rešimo brez operacije.

Lep pozdrav,

New Report

Close