Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Motnje hranjenja Zdravljenje na Enoti za motnje hranjenja

Zdravljenje na Enoti za motnje hranjenja

Lep pozdrav, sem mama 17 letne hčerke, ki ima precej hudo obliko anoreksije. Že nekajkrat je bila hospitalizirana na PPO-ju, zdaj razmišlja, da bi se sama prijavila na Enoto za motnje hranjenja na Grablovičevi. Lepo prosim, če ima kdo izmed vas izkušnjo z zdravljenjem na tej enoti (lahko kot bolnik ali kot starš), če bi jo na kratko delil z mano. Kako potekajo dnevi, kako je s šolanjem na daljavo, kako je glede izhodov ipd. Kakšna je vaša izkušnja? Smo kar v hudi stiski, vsi tako ona kot cela družina in bi radi pomagali. Hvala vnaprej za vaš odgovor.

Pozdravljeni,
kolikor mi je pravila nedavno nazaj punca, ki hodi k nam na svetovanje, pa se je mislila prijavit na Enoto za MH, ji ni uspelo niti prit na “čakalno listo” – glede na stanje povezano s korono.
Upam, da je vsaj to že drugače – ker motnje hranjenja ne čakajo na boljše čase. Če boste vmes, med čakanjem, rabili pomoč (pa je ne boste več dobili na PPO), se obrnite še kam, lahko tudi na nas, Svetovalni svet.
Seveda pa navijam, da vam čimveč bralcev foruma pomaga tudi z izkušnjami iz EMH.

močno odsvetujem. bila sem na zgornjem oddelku in na emh ni bilo nikakršnega nadzora, punce so imele tablete, imele polnočno skupinsko telovadbo in bruhanje etc.

tudi jaz odsvetujem. Metanje časa v smeti.Bila tam, pa je bilo tolk potuhe, da sem se vrnila še bolj skozlana in shirana. Nasvet- skupina za samo pomoč

http://www.svetovalnicamuza.si/Razvoj_svetovalnice.html

tudi jaz odsvetujem. nobenih individualnih pogovorov, prepuscen si samemu sebi, ljudi mecejo ven kadar se jim zlusta. zguba casa.

Objava čaka odobritev

zivjo!
sem 19 letna punca, sama imam anoreksijo in me zanima kako poteka zdravljenje na EMH v Ljubljani, saj me moja psihologinja in psihiatrinja probavata prepričati da se prijavim na čakalno listo. Morda kdo ve kaj sledi po tem klicu ko se prijaviš? Moraš tja hoditi na preglede in tehtanja? Zanima me tudi (če seveda hoče to kdo deliti) kakšen ste imeli ITM ko so vas hospitalizirali, saj se mi zdi kot da jaz nisem dovolj slabo. Želela bi čimveč podatkov, kako je z izhodi,…

Zanima me tudi če je kdo imel izkušnjo z NG sondo in v kakšnih primerih jo dajo na emh, če sploh..

hvala za vnaprej!

New Report

Close