Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija zdravljeni zobje bolijo

zdravljeni zobje bolijo

L.P. Redno obiskujem privatno zobozdravnico ker imam zobe v zelo slabem stanju. Delo na zgorni čeljusti je že končano. Spodaj desno so kočniki (5,6,7) že brez živca in koreninsko zdravljeni. Pred kakšnim tednom, sem odšel k zobarju da mi pripravi pozdravljene zobe za odtis za štifte na katere bo kasneje prišel most. Dan po tem je zob mislim da šestica postal občutljiv na dotik, nasledji dan pa je že bolel. Odšel sem k zobarju ki mi je še enkrat odprl zob kjer je bilo videti vse v redu ter zamenjal zdravilo in opravil sem rtg sliko ki ni pokazala procesov pri koreninah le naj bi bila ena pikica pod šestico. Spodni desni predel zob me boli že tretji dan. Šestica je občutljva na dotik zaboli me tudi če s prstom pritisnem pod brado na desni strani kjer je malce otečeno. Boli konstantno celi dan zjutraj manj zvečer bolj.

Je to lahko prehlad, kaj še bi lahko bil razlog za bolečino ?

Zahvaljujem se za odgovor.

Pozdravljeni,

takole, kot ste opisali in brez kliničnega pregleda vam čisto točen odgovor težko dam, sem pa mnenja, da bo šestico najverjetneje potrebno ponovno zdraviti.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close