Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija ZDRAVILO ZA BOLEZNI SRCA IN OŽILJA

ZDRAVILO ZA BOLEZNI SRCA IN OŽILJA

Imam izdelek, ki ga strokovnjaki primerjajo z odkritjem penicilina in naj bi reševal življenja, ker uspešno prevenira in zdravi bolezni srca in ožilja. Želela bi mnenje zdravnika za kardiovascularno medicino. Prosim vas za kak kontakt. Hvala in lp

Odkritje penicilina je drastično spremenilo zdravljenje številnih bakterijsko povzročenih bolezni. Kardiologi pa že čakamo na podobno odkritje na področju srčnožilnih bolezni.

Lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

G. Cibic.
Želela bi informacijo o izdelku Niteworks, ki ga je dr. Louis Ignarro naredil v sodelovanju s podjetjem *********. G. Ignarro je za to odkritje dobil Nobelovo nagrado za medicino.Imam nekaj literature in tudi izdelek, pa me zanima, če vam jo lahko pošljem, da mi poveste svoje mnenje oziroma da mi poveste, na koga se lahko obrnem. Najlepša hvala za informacijo.

Spoštovani prim. Boris Cibic, dr. med.

Osebno sem bila v mesecu Juliju, skupaj z mnogo kardiologi iz Evrope, prisotna na predavanju Nobelovega nagrajenca dr. Lois-a Ignarr-a. Dobil je nagrado skupaj s še dvema kolegoma za raziskave na področju vpliva dušikovega oksida na srce in ožilje, ter ostale organe. Patentiral je izdelek, ki naj bi telesu ponoči, ko je nivo dušikovega oksida najnižji, le tega zvišal in to s pomočjo aminokislin arginin, citrulin in taurin, ter vitaminov C in E (kako ena z drugo reagirajo veste veliko bolje kot jaz).

Izdelek naj bi nudil več prednosti zaradi povečanaga nivoja dušikovega oksida in zdravih antioksidantov v telesu:

•ožilje ohranjal elastično, gibčno in mlado, s tem pa je izboljšana njegova funkcija
•povečeval zdravje našega ožilja
•povečeval pretok krvi, kar pomaga pri boljšem delovanju srca, možganov in ostalih organov
•upočasnjeval vplive staranja

Rada bi vam poslal literaturo o tem izdelku, saj bi mi vaše osebno mnenje zelo veliko pomenilo. Lahko?

Hvaležen vam bom, če mi boste poslali literaturo o predmetnem izdelku.

Lep pozdrav!

Prim. Boris Cibic dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Spoštovani Prim. Boris Cibic dr. med.

Mi lahko prosim poveste kam vam literaturo lahko pošljem?

Hvala in lep ter nasmejan dan še naprej

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije
Dunajska 65
1000 Ljubljana

Hvala in lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

New Report

Close