Najdi forum

zdravilo RYWQO

Stara sem 48 let, menopavza se zaenkrat še ni začela, imam pa miom velik 6×5 cm v maternični steni, ki na leto zraste cca. 1 cm. Dobila sem recept za zdravilo RYEQO pa me zanima kakršna koli informacija glede tega zdravila, stranki učinki, ker je zdravilo še razmeroma novo na trgu in še ni dovolj informacij. Izkušnje z zdravilom?

Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
MIKE, 23.10.2025 ob 07:38

Stara sem 48 let, menopavza se zaenkrat še ni začela, imam pa miom velik 6×5 cm v maternični steni, ki na leto zraste cca. 1 cm. Dobila sem recept za zdravilo RYEQO pa me zanima kakršna koli informacija glede tega zdravila, stranki učinki, ker je zdravilo še razmeroma novo na trgu in še ni dovolj informacij. Izkušnje z zdravilom?

Hvala

Moje izkušnje z zdravilom Ryeqo so zelo dobre. Večina žensk ga dobro prenaša, redko pa imajo prebavne težave, glavobole ali težave z razpoloženjem. Ob terapiji miomi nehajo rasti in zelo se zmanjšajo krvavitve ter bolečine.

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close