Najdi forum

Zdravilišče Laško

Pozdravljene

Lepo prosim, če bi mi katera med vam, ki je že bila v zdravilišču Laško malo opisala kako je tam?
Namreč meni je zdraviliška komisija odobrila zdraviliško zdravljenje za 3. tedne v Laškem, in zato me zanima kako je v Laškem, sobe, hrana itd.

Ker plačam nadstandardno so mi odobrili standard 1.

Hvala vam

Lep pozdrav
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Moja mama je bila tam tako zadovoljna,da si je rehabilitacijo samoplačniško za dva tedna podaljšala.Sobe so čiste in urejene z radiem in tv,sanitarije so čiste s tušem, prirejene so za dve osebi, vsaj v taki je bila mama.S hrano je bila zadovoljna, osebje pa tudi izredno prijazno, veliko bolj,kot po bolnišnicah.Kar vesela bodi za tako priložnost.
Alenka

Predvsem čimbolj izkoristi čas za terapije, ki so Ti jih tako velikodušno odobrili, kar je danes prava redkost.

Doroteja, ko prideš, me poišči, greva na kofe. Kdaj prideš?

Bila sem že v več zdraviliščih, ampak, če potrebuješ terapijo, je po moje Laško med najboljšimi. Šmarješke toplice, kjer mislijo, da so oh in ah, se skrijejo, če ti ne gre zelo za notranjo opremo. Ampak mislim, da veliko obnavljajo. Vsi so prijazni, fizioterpevtke pa sploh sploh zelo. Le, če nisi priklenjen na bergle ali voziček, utegne biti malo dolgčas, ali pa tudi ne. Kakor se pač znajdeš. Dopoldne si zaposlen skoraj tako kot v službi, ker imaš trapije, tisto o dolgčasu velja le za popldne, če ne moreš nasprehode ali kaj podobnega.
Želim ti zelo uspešno terapijo!

Ojlaaaaaa neny

Obvezno se moreva dobiti, da greva na kafetek. Veš kdaj grem 1. aprila (ni to hec za prvi april).

Piši mi na moj e-mail in ti bom posredovala moj gsm št. tako, da bova lahko na zvezi. Velja?
Se veselim z tabo srečanja. Si ti iz Laškega?

Moj e-mail: [email protected]

Lepo te pozdravljam
oroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Draga al.
Ko si mi tako lepo vse razložila kako je v Laškem bi te še prosila, če veš kako je z hrano. Ali si lahko sam sebi vzameš in naročiš npr. kosilo. Kako to gre.?
Enkrat sem bila v Zrečih in so imeli tri menije in od teh treh si moral povedati kaj boš jedla, ostalo je bilo vse, da se samo poslužuješ. Ali je v Laškem isto?
Jaz sem si vzela enoposteljno sobo, ki bom sama notri in bom doplačala, boljše je tako kot, da dobim v sobo ne vem kakšno žensko. Kaj ni tako? Rekli so mi, da imam francosko ležišče tv, in vse kar spada zraven. Omenila sem, da bo moj mož in otrok prišli k meni in, da bodo par dni bili z menoj, rekli so, da sploh ni problema, da mož se naj prijavi na recepciji, sobe ne bo plačal, ker jo že itak imam jaz, ker jo doplačam, edino hrano bo plačal. Za hrano se že ve, da bo plačal pa bazen itd. Saj zato ni problem. Upam, da se bom imela zelo lepo. Kot je že ena omenila, da naj izkoristim vse kolikor bom lahko, točno tako bom naredila, ker zelo težko dajo v zdravilišče kot je že predhodnica omenila. Jaz sem bila prepričana, da ne bom dobila in danes šok, da so mi ugodili za 14. dni in, da imam pravico vsake dve leti bivati po 14. dni v Laškem preko zdravstva. Celo to so napisali. Nisem mogla verjeti.
Vsekakor vam sporočim, ko pridem domov, še kmalu in prvi april je tukaj. Mož si je vzel dopust in mislim, da bo več pri meni kot doma. Jaz grem na Štajersko, Štajerci pa poleti pridejo k nam. Kaj ni to lepo a ne.?
Lep pozdravček z Primorske
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Kako je z naročilom hrane, ne vem, mislim pa, če si brez diete, ni za komplicirat.Mama je imela sladkorno in temu primerno dieto.Presenetilo me je, da imajo izredno drago ustekleničeno vodo, naposled pa je mama dognala, da je iz pipe boljša in celo zelo dobra, saj imajo zajetje isto,kot pivovarna Laško.Glede na prijaznost osebja in tudi doplačila za nadstandard menim, da bojo ustregli vsem tvojim željam.
Lepo se imej
Alenka

“da imam pravico vsake dve leti bivati po 14. dni v Laškem preko zdravstva. Celo to so napisali. Nisem mogla verjeti. “

To verjemi samo delno. ČE boš pridno delala na tem, da se Ti bo zdravstveno stanje izboljšalo in potem tudi doma delala predpisane vaje, da boš stanje ohranjala ali celo še izboljšala, se boš obrisala pod nosom za ponoven obisk zdravilišča. Meni je travmatolog v izvedenskem mnenju napisal, da bi bila nujna vsakoletna terapija v zdravilišču, ker pa naj bi mi pripadala vsaj vsaki dve leti, vse, kar so mi svetovali v zdravilišču zelo pridno in vztrajno delam tudi doma, vsak dan. POleg tega si tudi “odrtgam od ust” za kako alternativno terapijo, ki so zelo učinkovite. IN glej ga zlomka, zaradi tega se mi je gibljivost znatno povečala, mišice okrepile in s tem tudi nekoliko ublažile bolečine. In ko sem zdravnika vprašala, kako je z zdraviliščem, je kratko pribil — ne boste dobili, ker se vam je gibljivost izboljšala. ČE boš torej hotela še kdaj dobiti zdravilišče, potem se ne naprezaj preveč. Vsaki dve leti imajo pravico do terapij v zdravilišču samo lenuhi, ki jim sicer niti na misel ne pride, da bi tudi sami doma kaj naredili za svoje zdravje.

Draga Relika

Živa resnica, da so mi tako napisali. Lahko ti pošljem kopijo od komisije, če ne verjameš. Piše dobesedno tako: Pacientka ima pravico z to boleznijo na dve leti po 1x terapijo v zdravilišču. Po členu tem in tem itd.

Saj se nisem izmislila, sploh se ne bi znala kaj takšnega izmisliti.

Mene zelo roka in vratna hrbtenica boli, ker mi pritiska na živec in ne čutim več tri prsta desne roke, na levi roki pa en prst mezinc.

Lep pozdrav in veliko zdravja ti želim
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Verjamem, da so Ti tako napisali. Saj so meni tudi. Ampak, ker se zelo trudim ohraniti svojo hrbtenico in kolke v (glede na okoliščine) čimboljšem stanju, in v to vložim veliko svojega časa in tudi denarja, so naenkrat ugotovili, da bi mi glede na diagnozo seveda pripadalo zdravilišče celo vrsako leto, ampak ker je stanje zelo zadovoljivo, mi ga ne odobrijo.
Če hočeš svoje težave odpraviti, Ti svetujem, poleg redne telovadbe, s katero okrepiš mišice, tuina masažo in refleksno masažo stopal. Odlična stvar. Vendar Te opozarjam, da Ti potem ne bodo več odobrili zdravilišča.

kakšne so cene??????????????????

Pozdravljeni,

če greš za več dni v terme Laško, si je najboljše zagotoviti prenočišče v vili Aina, kjer imajo sobe in apartmaje in mi je bilo ful ful dober.
Lastnica Andreja je res preprosta in domača, kot da bi bila družinski član ( skrbi za tvoje počutje ).
Zdravilišče Laško je stran 5 minut hoje.
Aina ima tudi igrala za otroke, zraven je park in hribi za sprehajanje, čisto zraven ima Aina še konje, kjer lahko jahaš in prostor za piknik pa še ribnik je zraven za ribarjenje, skratka vse na mestu.
V vili so sobe ful nobl, pa še wellnes ti šenka če si neki cajta tam.
Še link vile Aine: http://www.vila-aina.com/index.php

men je blo ful noro komi čakam da gremo spet

LP Mici

Kaj pa Rimske terme poznate kej jaz imam možnost iti v Rimske ali Laško konec maja pa se moram kmalu odločiti .

Lp Mira s Primorske

 

New Report

Close