Zdravilci-biokibernetiki
Prosim, če bi še kdo delil svoje mnene z menoj.
Namreč zadeva je taka: že 12 let imam multiplo sklerozo (včasih bolje, včasih slabše) in trenutno sem v fazi poslabšanja, in seveda sem takrat bolj občutljiva in pripravljena poskusit vse.
In sedaj na priporočilo kolegice pokličem eno gospo,ki se ukvarja z biok. ona mi lepo razloži da je v samem svetnovnem vrhu pri tem (ampak o njej ni nobenega zapisa nikjer) že na samem začetku je dokaj agresivna (takih ljudi žal ne prenesem) in skratka nimam dobreg občutka. S tem, da mi takoj pove, da moram plačat 30.000,00 na začetku (za dieto, pa še nekaj, malenkosti) potlej vsak nadaljni tretma 13.000,00 sit. Ja mi je jasno, da nobena usluga ni brezplačna, ampak brez, da bi me videla mi je sestavila dieto po izračunih in mi jo tudi poslala domov. Nakar se jaz včeraj odločim, da to tako ne bo šlo, ker imam slab občutek. In ona mi pošlje SMS da mi sicer želi zdravja, ampak, da ne pozna nobenega, ki bi mu infuzije (namreč to dobivam med poslabšanji) pomagale. Prosim, če vam ni predolgo za brat, povejte mi svoje mnenje, a mislite da sem se napračno odločila in prehitro reagirala? Imam občutek, da me nihče več ne podpira in mi tudi ne verjame. Hvala vsem, ki mi boste odgovorile
meni se ne zdi da bi bila čudna. tudi jaz kadar imam krizo študiram kaj bi lahko naredila za svoje zdravje. žal v bioenergetike ne verjamem, sploh pa če ti že na začetku povejo koliko te bo to stalo. saj bi dal človek vse da bi bil zdrav ampak pri tej bolezni te ozdraviti ne more nihče-žal .lahko ti samo lajšajo težave. jaz sem mnenja da za svoje zdravje lahko veliko storimo sami.mirno življenje brez večjih stresov kolikor se da zdrava prehrana kakšni vitamini zmerno gibanj…sama imam diagnozo 4 leta večkrat sem bila že na medrolu potem še na terapiji z citostatiki trenutno spet na medrolu. zdaj mi bodo zamenjali betaferon za neke druge inekcije.sicer me zelo moti ker imam toliko kemije v sebiupam da mi bo bolje po teh inekcijah ..no zdaj sem malo zašla iz tvoje teme. sama imam sestro ki ima tudi ms.tudi ona je pri poslabšanju poklicala neko gospo ki se ukvarja z nekimi terapijami na domu.povedala ji je kaj vse ji nudi med drugim bi morala biti na neki dieti. vse to bi jo toliko stalo da se za to ni odločila. raje sva šle za ta denar obe v topolščico.moram reči da sva se imele vredu in ni nama žal.
Sama imam MS veliko dalj časa kot ti. Vedno pri poslabšanju dobim infuzije medrola in se kaj hitro zagon konča,ampak nikoli se ne vrne na prvotno stanje. Vedno en delček poslabšanja ostane in tako se to z leti pač nabira.
To kar pa ti opisuješ me pa zelo spominja na “zdravilko” Pečarič Majdo…… Poznam bolnike z MS,ki jo obiskujejo……..jaz bi za ta denar veliko raje šla na kako dobro večerjo v prijetni družbi,kot pa ga dala njej.
Seveda odločitev je pa tvoja!
pozdravček Tanča
Pozdravljeni,
na TV sem videl odajo, v kateri so opisovali magične moči nekega dr. Tasič Jovana. Ta zdravilc je deloval zelo prepričljivo in na sploh odaja. Jaz iščem naslov njegove ordinacije v SLO, če sploh obstaja??? Vsekakor je za poskusiti, predvsem moraš sama sam biti prepričana, če nisi, je brez veze.
Zdravo!
Tudi sama pašem v to našo MS družino. Po mojih izkušnjah vsi ti zdravilci veliko obljubljajo, na žalost nihče ne more narediti čudeža. Treba je zadeve poštimati najprej pri sebi, da se čim bolje počutiš, si vzameš čas zase, spremeniš kar čutiš, da ni dobro…vzeti si je treba čas zase in predvsem POZITIVNO MISLITI!!!!!!!!!
Tukaj lahko najdeš kontakt za dr.Tasića za SLO: http://www.drtasic.com/index.php?ln=sl&pg=/
Korajžno naprej, nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še slabše, niti tako dobro, da ne bi moglo biti boljše!!!!
LP.P.