Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma zdravilci

zdravilci

Lepo pozdravljeni!A si je kdo s tega foruma pozdravil oz. omilil svojo bolezen?Če je kaj na tem,mi svetujte nekega zdravilca ali homeopata,s katerim ste bili zadovoljni.
Hvala!

Pozdravljeni Gretaraketa !

Moj mož je imel hude težave z rokami. Hudo boleče in otekle. Ni mogel ne jesti, niti se oblačiti. Zdravil se je pri revmatologih z zdravili Medrol in Metrotaksat. Pojavili so se stranski učinki in zdravila so ukinili.Težave so ostale.

Zvedel je za reumatologa mag. dr Andreja Veršenina iz Ljubljane. Po nekaj mesecih po zdravljenju pri njem, se mu je stanje zelo izboljšalo.

Več o njem lahko izveste , če odtipkate fitex- center zdravja.

Želim vam lep dan

Zdravilci pomagajo vaši glavi, da sama pomaga vašemu počutju. Vse je v glavi pravijo. In še res je.

Hja, se mi zdi, da lahko zdravilec pomaga čisto vsakemu. Torej je učinkovitost odvisna od zmožnosti zaupanja in odprtosti tistega, ki pomoč išče.
Jaz sem zadovoljna, ampak priporočam pa lahko samo v živo. To je samo moj, verjetno brezvezen princip in pa visoko spoštovanje do osebe, ki mi je pomagala postaviti se na noge. Verjemite, ponovno shoditi v 35-tem letu je čista radost.
LP

Kar zadeva g. Veršinina, se podpišem. Zdravnik je tudi sicer revmatolog in ortoped, hkrati pa dela na področju osteopatije. Izjemen zdravnik, zdravilec in človek je. Zaradi njegove pomoči spet hodim … Res pa je, da sem njegove terapije vzela resno in vztrajala.

New Report

Close