Najdi forum

zdrava prehrana – recepti

Pozdravljeni!

Rada bi se začela zdravo prehranjevati, pa nimam pojma kje naj začnem . . .

Imate tisti, ki zdravo jeste, kakšne recepte za mene:)))) Velikokrat sem že poskusila in ker nisem imela idej, hitro obupala.

Bi mi lahko kdo napisal kak recept? Lahko pišete tudi na mail.

Hvala hvala hvala . . . . 100X

Lep dan!

rada bi zvedela za živila, ki se jih sme jesti, če imaš glivo kandido oz kandidozo. jaz jo imam in se je ne morem rešiti

Tudi jaz sem začela malo pazit na prehrano. Najprej sem odpisala beli kruh, če jem kruh jem graham, ker pravijo, da je zdrav. Na mojem jedilniku je še več zelenjave in sadja. Če nimaš receptov si nabavi kakšno knjigo kjer so zelenjavne jedi. Pa pij vodo in ne sokove. Veliko sreče. Piši, če ti uspeva

Izogibaj se sladkorja, kruha,… Glivice uspevajo v bazicnem okolju, torej poskrbi, da jim ga ne zagotovis. Ce so glivice res trdovratne, poisci vzroke. Sem imela dolgo enake probleme in sem komaj nasla razlog, ki na koncu sploh ni bil v meni.

Hvala mojca, se beremo . . . ja upam, da mi uspe, čeprav se je res težko odločit in zadevo izpeljat.

Lep dan!

hm jas mam en jedilnik ..takšen enodnevni 🙂
npr.. zajtrk :2 deci mleka + kruh graham pa zelenjavo gor
dopoldanska malica:sadje (jabolko pomaranča..)
kosilo:primerna količina mesa priloge(testenine riž..) + zelenjava
popoldanska malica:skuta (vipavska )+ sadje zmešaš pa zamrzneš če želiš kot sladoled
večerja: tune + zelenjava

Tudi meni je blo najtežje začet, sploh ker mam družino in moj partner ne je zelenjave. Je blo na začetku malce težje, sedaj pa brez problema sedim z mizo in jem meso in zelenjavo, medtem ko ostali jejo pečen krompirček in meso. Vztrajam že več kot mesec in moje počutje je bolše in tudi nekaj kg sm že izgubila. Vem, da bo uspelo tudi tebi.

Lep dan ti želim!!

New Report

Close