Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdaj je jasno, kaj naj naši sonči študirajo – medicino!

Zdaj je jasno, kaj naj naši sonči študirajo – medicino!

Borat?

Takšno posploševanje o zdravnikih je podobno kot posploševanje o privatnikih, podjetnikih itd., kjer smo vsi slabši od Bavčarjev, Šrotov, eno cvetko pa tak imate na čelu Ljubljane, še celo lepo demokratično izvoljeno. Ampak ne, v naši državi med slovčki so itak problem zdravniki in privatniki haha.

Marjana, oprosti, ampak logično je, da ti ne bo zdravnik na razpolago še po emailu. Ti bi ga morda vprašala kaj pametnega, 1000 drugih pacientov pa bi imelo 1000 neumnih vprašanj, ker jim je poguglat izjemno pretežko.

Zadnje čase se kr nekaj sprehajam med zdravniki in zdravstvenim osebjem, naletiš na slabe, površne, so pa tudi takšni, ki so odlični in smo lahko ponosni na določene, da jih imamo. S takšnim glupim pljuvanjem bomo pa še te izgubili. Kapo dol pred določenimi, ki se borijo za naše pravice, ki so nam “uporabnikom” samoumevne in ne znamo ceniti tega.

Pa zdravniki božji saj sami ne želite imeti boljšega sistema, ker vam očitno tako paše.

Ko rečeš zdravniku,d a bi lahko imel objavljen mail, da kdaj kiaj vprašaš in se posvetuješ po mailu te pogleda kot, da si z lune padel. A še to bomo sedaj delali ?

Ja vraga no ? A to, da bi lahko imeli za vsaj 25 % manj ljudi v čakalnici na ta način pa nihče ne pomisli. Jaz velikokrat rabim samo posvet in to ne posvet z med. sestro ampak z zdravnikom, ki pozna mojo bolezen. Tako pa vsake 2-3 mesece sedim v čakalnici in 3-4 ure kradem sebi, delodajalcu in zdravniku čas.

Zdravnikov je dovolj samo organizacija je za en drek. Mnogim pa to paše, ker se ustvarja vtis, da ste vsi silno obremenjeni in zaposleni in zato lahko izsiljujete celo državo.[/quote]

Zanimivo razmišljanje ob tem, da vsi vemo, da je zdravnikov premalo in da smo tako zdravniki kot pacienti obsojeni na tistih sedem minut. na pacienta. KDAJ naj bi zdravnik odgovarjal na e-maile? Resno te vprašam, ker mi ni jasno. Zjutraj, med osmo in deveto? Pred vizito? Po operaciji? Na koncu koncev se lahko zmeniš in ga v tem primeru, da ne gre za nič drugega kot pogovor tudi pokličeš po telefonu.

Seveda, veliko služb je od pon-pet, od 7-3h.
Ven in privat, dandanes ne pali več:)

Pa zdravniki božji saj sami ne želite imeti boljšega sistema, ker vam očitno tako paše.

Ko rečeš zdravniku,d a bi lahko imel objavljen mail, da kdaj kiaj vprašaš in se posvetuješ po mailu te pogleda kot, da si z lune padel. A še to bomo sedaj delali ?

Ja vraga no ? A to, da bi lahko imeli za vsaj 25 % manj ljudi v čakalnici na ta način pa nihče ne pomisli. Jaz velikokrat rabim samo posvet in to ne posvet z med. sestro ampak z zdravnikom, ki pozna mojo bolezen. Tako pa vsake 2-3 mesece sedim v čakalnici in 3-4 ure kradem sebi, delodajalcu in zdravniku čas.

Zdravnikov je dovolj samo organizacija je za en drek. Mnogim pa to paše, ker se ustvarja vtis, da ste vsi silno obremenjeni in zaposleni in zato lahko izsiljujete celo državo.[/quote]

Zanimivo razmišljanje ob tem, da vsi vemo, da je zdravnikov premalo in da smo tako zdravniki kot pacienti obsojeni na tistih sedem minut. na pacienta. KDAJ naj bi zdravnik odgovarjal na e-maile? Resno te vprašam, ker mi ni jasno. Zjutraj, med osmo in deveto? Pred vizito? Po operaciji? Na koncu koncev se lahko zmeniš in ga v tem primeru, da ne gre za nič drugega kot pogovor tudi pokličeš po telefonu.[/quote]

neeee, me “pizde lene” bi mogle za minimalca (ker si več itak ne zaslužimo po vašem pričanju) delat po 8ur/dan + minimalno 4 ure na dan nadur, potem, ko pridem domov naj pa še 2 ure odgovarjam na vse maile…. kdaj naj pa spim kaj? pa kaj skuham? pa kaj pospravim? ali naj potem po tvojem mnenju te storitve unovčim z bonom za moralo, ki ga bom dobila konec delovnega dne?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) eni pa imate ideje. nč zasebnega življenja, sam delat, dokler ne crkneš:-))))))))))))

mimogrede, s sistemom naročanja ti ne bo treba čakati v čakalnici celo dopoldne. če pa prideš v čakalnico kar tako enkrat, hja, potem se pa raje naroči, a ne…

Ja, naj naredijo tako kot davkarji s tisto Lepo Vido ali kaj je že. Enga virtualnega dr. Franceta, ki bo odgovarjal na maile.

New Report

Close