Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ZD VIČ – osebni zdravnik

ZD VIČ – osebni zdravnik

Živjo,

moram izbrati novega osebnega zdravnika, ker me na otroškem več ne marajo – smrk smkr 😉

Na Viču jemlje le še dr. Mišič Marjetka in še en zdravnik. Prosim za kakšno informacijo glede nje? Kakšne izkušnje imate z njo?

Kolikor pravijo sestre je na Viču bolj nova… jaz pa itak nobenega na Viču ne poznam. Mam pa kar malo fobije pred zdravniki, zato mi ni vseeno h komu grem…

Hvala vam in lp

hej, tudi jaz sem morala zamenjati zdravnico in sem izbrala njo. Prva izkušnja je sledeča, zdravnica se mi zdi ok, sicer je bolj redkobesedna in hladna. Bolj pa me moti njena sestra, že po telefonu je zadirčna, v živo pa je še huje, med čakanjem pred ordinacijo je povzidgnila glas nad tremi. Mislim da to ni preveč profesionalno, razumem da ima gnečo in veliko dela, toda vseeno zato ne rabi povzdigovati glasu.

Bomo videli kako bo v prihodnje. Kako si se ti odločil? Ima še kdo kakšno izkušnjo? Morda sem jaz naletela le na slab dan.

Tudi jaz iščem novega osebnega zdravnika na koncesijo v LJ.
Mi lahko kdo pomaga s svežimi informacijami: kje še jemljejo nove paciente, pa da je zdravnik/zdravnica ok…
hvala!

Pozdravljeni,

kot star pacient moram vsem povedati da je dr.Marjetka Mišič odlična zdravnica in prav tako tudi sestra Marina. Pacienti moramo končno upoštevati, da nas je vedno več ter se moramo držati novih navodil in reda ZD, ki zahtevajo, da se moramo predhodno najaviti za obisk ambulante. Če tega ne upoštevamo je jasno pred vrati v čakalnici gneča ter negodovanje na obeh straneh. Vsekakor pa brez problemov pridejo na vrsto vsi nujni primeri, brez posebne najave in teh je tudi vedno več.

Zato svetujem, da ne bodimo preveč krivični do osebja, ki se trudi po svojih močeh, da nam nudi zdravstveno oskrbo in se v primeru negodovanja obrnite direktno na osebje, ki ga bo gotovo poskusilo rešiti in seveda pomagati pacientom

Dušan Kolarovič

jz jo mam, sam kadar jo rabm je ni, v glavnem. No, všeč mi je , da je hitra, ne komplicira. No,če imaš slab občutek ji pač poveš detaje. Te da naprej, če je kaj tazga, v glavnem ni slaba no

Dr. Marjetka Mišič super odlična zdravnica i njena setra ga. Marina tudi!!!

Vsi nismo diplomirali iz komunikacijskih veščin za kakovostno
delo z ljudmi / pacienti.

Prosim, da se vzdržite neprimernih komentarjev. Tudi vi najbrž niste  vsak dan super truper!?

New Report

Close