ZD Šiska-ginekologinja
Pozdravljene dame!
Zanima me, ce je katera od vas pacientka dr.Mojce Demsar ? Nisem se prisla v stik z njo, pa me blazno zanima, kaksen odnos ima do svojih pacientk.
Zadnje case imam blazno smolo z zdravniki s koncesijo… in srcno upam, da se katera javi, s kakrsnimikoli informacijami o tej zdravnici, da se psihicno pripravim…
lepo bodite!
pupa
Sem že 10 let njena pacientka, za seboj imam tudi dve nosečnosti (eno O.K. in eno z težavami) in lahko zatrdim, da je meni super zdravnica strokovnjakinja in tudi super kot človek – ženska, ki te razume.
Jaz v tem obdobju nikdar nisem imela nikakršnih problemov v povezavi z njo. Tudi sestri sta v redu (sicer ena bolj, druga malo manj – kar se tiče prijaznosti).
Torej, z moje strani – pohvalno.
Živijo,
tudi jaz že vsa leta obiskujem Demšarjevo, imela sem tudi že eno nosečnost in je res vredu. Mogoče se ti bo zdela nezainteresirana ali hladna, ker je bolj redkobesedna, vendar zelo natančna in strokovna. Kar se pa sester tiče bi jim pa jaz kakšno krepko kdaj povedala, vendar se da prežuvet.
lp l.
punce, najlepsa hvala za odgovore. so kar vzpodbudni 🙂 malo me sicer moti to, da je bolj hladna, tako kot vecinoma vsi danasnji zdravniki ali kaj?!, meni pa je potem tudi nerodno v njih silit in jih sprasevat, ko pa zacutim tisto negativno energijo, v smislu, dovolj strank imam se danes, poberi se ze…
kakorkoli, to, da je strokovna pa tudi nekaj pomeni, ce ne ze vse :))
lp
pupa
ps:
z sestro (srednjih let, svetlih las) sem pa sama zelo zadovoljnja. za enkrat!
Še moja izkušnja z njo, ki je kljub preteku let še vedno boleča: Prva, zelo zaželjena nosečnost. V tretjem mesecu sem začela krvaveti. Poslala me je domov počivat, nikamor dalje. Mojo stisko in zaskrbljenost je hladno ignorirala. Sama sem bila skoraj v šoku, razočarana, pasivna, a zaupala sem njeni strokovnosti. Čez tri dni sem splavila. Rešilec, urgenca …. Ko sem zanosila drugič, sem bila “v varstvu” prof. dr. Žive Novak Antolič, ki je bila tedaj predstojnica ginekološke klinike. Kljub veliko večji odgovornosti in obremenjenosti je vsem pacientkam poleg visoke strokovnosti nudila veliko topline in razumevanja. Seveda k dr. Demšarjevi nisem nikoli več zašla.