ZBIRAMO VPRAŠANJA BOLNIKOV S KLL
Pozdravljeni !
V Združenju bolnikov L&L pripravljamo knjižico Vodnik za bolnike s kronično limfatično levkemijo in za njihove bližnje.
V želji, da bo knjižica v čim boljšo pomoč bolnikom in njihovim bližnjim,
ZBIRAMO VPRAŠANJA BOLNIKOV S KLL.
Katera vprašanja so se vam porajala ob postavitvi diagnoze ali kasneje ob zdravljenju in življenju z boleznijo ? Morda na vaša vprašanja še niste dobili odgovora ali pa ne v celoti, v vsakem primeru boste s temi vprašanji pomagali tudi drugim bolnikom, da pridejo do odgovorov – v knjižici bodo nanje strokovno odgovarjali zdravnik hematolog in drugi strokovnjaki, ki pomagajo bolnikom s to pogosto boleznijo nekoliko starejših ljudi.
HVALA ZA VAŠA VPRAŠANJA!
Veliko zdravja in dobre volje vam želim,
Milena
Irenajakob, to bo najbolje preveriti pri splošnem zdravniku, še bolje pa pri lečečem hematologu. Verjetno je vročina zaradi bolezni, a zagotovo se da zadevo odpraviti, ampak je dobro, da gre oče k hematologu na posvet in po nasvet.
Lep pozdrav,
Pozdravljeni
Glede na pogovor z sestro mislim da ste celo Vi njegova zdravnica. PICHLER.
Ampak oče tako malo govori o tem, pa mislim da tudi premalo vpraša, zato sem se odločila da se jaz pozanimam. In naletela sem ravno na Vas. Vem da ne morete govoriti o svojih pacientih, ampak vseeno mi lahko pomagate kako naj mu svetujemo, ker smo že vsi rahlo obupani. Tega mu sicer ne kažemo. Lepo bi Vas prosila za nasvet
Irena,
res se pišem Modic, ampak nisem dr. Mojca Modic, ki je hematologinja na KOH. Zato res težko kar koli svetujem. Vse bi bilo laično…
Glede alkohola pa osebno mislim, da ni dobro, da se ga uživa, če pa se pa le v minimalnih količinah sem in tja (nazdraviti ob praznikih) pa mislim, da ni nič narobe. Vsekakor pa je boljše, da se mu človek povsem odpove, saj je dejavnik tveganja za različne srčne bolezni pa tudi nekatere oblike drugih onkoloških obolenj….