Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Zbiram nasvet za dopust

Zbiram nasvet za dopust

Prosim, če mi lahko svetujete!

Letos bi odšli na morje v hotel. Pa me zanima kaj predlagate?
Želim pa si:
-hotel mora biti blizu mesta, tako, da nam ni treba vsak večer v avto…..in v mesto,
-v hotelu morajo organizirat kakšne animacije za otroke (mini klub),
-kakšni zabavni večeri,
-tenis igrišča, mini golf, odbojka…
-hotel srednje kategorije (ne najcenejši in ne najdražji),
-samopostrežni zajtrk in večerja (samopostrežna ali klasična postrežbe),
-hotel naj bi imel bazen.

Imamo sedem let staro hči. Smo drugačne družabni in imamo radi razgiban dopust.

Lep dopust vsem!

Južna Dalmacija:

Cavtat: hotel Epidaurus
Slano: hotel Osmine (bolj odročen, vendar veliko športnih dejavnosti)
Orebič -Pelješac: hotel Osmine …ne vem, kako je s tenisom, povprašaj,

V vseh treh hotelih imajo odlično animacijo za otroke, mini klub…
Mi smo vzeli AI variante. Bili pa smo vedno pred sezono, tako da vročina še ni bila huda. Zato povprašaj za klimo!!!!!

LP,

Alenka

Medulin. Hotel Belvedere. Lani smo bili tam in imeli smo se več kot odlično.

Toplo priporočam tako kraj letovanja kot hotel.

lp

Mi smo pa za Žusterno. Še vsakič smo se imeli dobro, pa še blizu je.

mi smo bili v Solarisu – Šibenik. Ni drago, lani so baje zdragili nek bazenski kompleks zraven (mi smo bili predlani), postrežba je OK, plaža tudi.

Šibenik lani. Bazenski kompleks je lari fari (napihnili so eno veliko blazino). Ni drago, je klima, za otroke super, animacija prfektna. Do mesta je daleč (ne moreš peš), je v kompleksu vsa potrebna zabava, vendar cene 1x višje kot vmestu.

Tudi mi smo bili lansko leto v Solarisu pri Šibeniku bilo je super vsak dan animacije za otroke in odrasle zvečer po večerji mini disko za otroke naš malček star 1,5 je zelo užival sobe so prenovljene s klimo hrana samopostrežni zajtrk in večerja na plaži veliko sence borovci samo mesta ni ker je to kompleks hotelov, najbljižje mesto Šibenik se moraš odpeljati z avtom tudi bazene imajo pred hoteli priporočam, da si ogledaš slike v katalogu. Če te morda še kaj zanima piši. Čao Julija

V Cavtatu – hotel Epidaurus – sem bila pred 3 leti in je res super.Imajo samo ponudbo ALL Inclusive.

Lani sem bila v Bolgariji, Zlati peski, preko Globtourja.
Imajo vse to kar želiš, le animacija je v tujem jeziku. Pa še mnogo več – šov delfinov,zelo velik otroški park z atrakcijami po smešnih cenah, prekrasna plaža, nešteto možnosti za krajše in daljše izlete.Bili sva v eksotičnem živalskem vrtu in sem imela v roki zelenega legvana.

Cenovno ugodnejše od Hrvaške. Letos bom šla spet.

Mogoče kaka cena, agencija…

Agencija Globtour. Pojdi na njihovo stran v ponudbi First minute so cene.
Lanskih podatkov ni več, so pa te cene enake oz. nižje kot lani.
Primerjala sem z južno Dalmacijo, kamor sem hodila vsa leta in je paket z letalskom prevozom vred v Bolgariji cenovno ugodnejši kot recimo primerljiv hotel na Hrvaškem.

Bolgarijo ima tudi Kompas – Sončna obala . Bila sem tam na enodnevnem izletu, pa mi ni bilo tako všeč – nič zelenja, sam beton.

New Report

Close