Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Duševno zdravje Zbegan, pozabljiv, neskoncetriran.

Zbegan, pozabljiv, neskoncetriran.

Vedno se mi dogaja, da pozabljam stvari. Lahko mi žena 5x naroči, da grem spotomo, še v trgovino in bom pozabil. V avtu se vozim iz službe in moram it nekam drugam kot domov, vedno pridem do doma in potem se spomnim, sj res moram it še tja.

Zdej v privat življenju to ni moteče, ampak v službi pa je zelo. Kar naprej pozabljam stvari. Ali pa nevem kako naj se jih lotim, kje naj začnem in potem sem ves zbegan. Tak sem kot Chandler iz nanizanke Prijatelji, če poznate. Šef mi naroči 3 stvari in recimo prve 2 stvari dokončam nato me nekdo nekaj zmoti in tako tretja stvar ni narejena in ko me šef naslenji dan vpraša po tretji stvari se bi najraje v zemljo pogreznil. Ne morem vedno govort: “ups pozabil sem”.

Med vožnjo se mi velikokrat zgodi, da pozabim zavit z na pravi pas v križišču in namesto levo grem recimo naravnost in isti moment, ko napako storim se jo zavem.

Res rabim Bilobil jemat?

Nezanesljiv,

Fajn bi blo vedeti, kdaj so se ti začel težave pojavljati. Koliko si star. Kaj meniš o sebi, si tudi drugače pod stresom ?
Si imel kakšne travme v otroštvu ?

Razlogov za pozabljivost je lahko več…Lahko je le psihičnega vzroka, lahko je posledica raznih sprememb v možganih…

Zaenkrat pa uživaj b-komplex, pa primerne količine vode….

Pa ,če poznaš pregovor: Pametni pišejo. Kar je možno, si zapiši, ne se sramovati.

Robi.

Mogoče imate samo preveč skrbi. Če stalno nekaj premišljujete, bi vam znalo koristiti sproščanje.

New Report

Close