Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina zbadajoča bolečina

zbadajoča bolečina

Spoštovani!
Stara sem let. Že kar pomnim, imam občasno hudo zbadajočo bolečino zmeraj na istem mestu v glavi.Včasih jo ni po več mesecev, potem pa me kar na lepem začne zbadati, kot da bi me z iglo prebadali. Delam z ljudmi in se bojim, da bom nekega dne kar zatulila od bolečine pred kom, tako huda in nenadna je ta bolečina.Je pa lokalizirana na istem mestu, bolj zadaj na glavi.Več ne vem povedati, vendar se bojim, kaj bi to bilo. Ali je možno, da bi kak tumor povzročal te težave? Takrat, ko me zbode, hitro začnem masirati kožo, kar se mi zdi, da mi pomaga. Pa še to:zdi se mi, da me velikokrat zbada takrat, ko imam lase spete nazaj.
Vem, da je moje pisanje malo zmedeno in da je problem nekako nejasen, vendar vas prosim za odgovor, ker me to zelo zelo skrbi.
Hvala in lep pozdrav!
P.S. K zdravniku zaradi tega nikoli nisem šla, ker bolečina ni stalna in bi se mi zdelo, da blefiram, ker bi me takrat nič ne bolelo, ko bi bila pri njem.

Spoštovani!

Zelo mogoče je, da vas bolijo mišice na tem delu glave, kar je lahko pogojeno z držo glave (enolično delo, ki zahteva stalen pogled v določeno smer…). Manj verjetno je, da bi si zaradi mokrega lasišča “prehladila” lasišče, zato vlek frizure bolj slučajno sovpada z bolečino, kot pa bi bil resnični vzrok.

Možganski tumorji praviloma ne bolijo in ne povzročajo bolečine. Glavobol, ki pa se pojavi v napredovalih stanjih, pa je pogosto stalnejši in še zlasti rad ponoči.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close