Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja ZAVRNITEV KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA _PRITOŽBA

ZAVRNITEV KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA _PRITOŽBA

Ja, res je. Ne more iti v smislu, plačajte isto kot ostali, pravico do porodniškega nadomestila vam bomo dali, pa še tole in tistole – spustili bomo pa tole in tole in tole.

Mislim, da se je odgovor nanašal izključno samo na s.p., ker ostalih CSD ni omenil.

Oni so me premestili v razred 40!

Ja, ja država podpira v teoriji, midva z možem sva nedolgo tega štartala podjetje pa predvsem mož ful gara , pa sto na uro se trudiva ampak, ko vprašaš v banki za kredit ugotoviš, da ga dajo samo tistim, ki že dolgo poslujejo in itak že imajo dost keša, žal je tako pri nas, podobno kot na temo, ki jo obravnavamo.

Ja pol pa res mislim, da ti ne bo uspelo- ampak ne pusti se. Mene so v naši občini tudi vpisali pod 40, ker sem delavka v moževi firmi- nisem solastnica, ko pa sem poklicala v Ljubljano na ZZZS pa so mi rekli da imam podlago 01 in da ni nobenega problema. Ja v naši državi je vse mogoče. Morala sem dobiti list iz Ljubljane in še le po tem so mi pravico odobrili

Ja ni kaj, res delajo kakor jim paše, jaz sem tudi na ZZZS razložila, da nisem na vodilnem mestu pa me ” vsega naveličana in na ves svet jezna ” uslužbenka sploh ni pustila do konca povedati ampak je vztrajala pri svojem!

Lp, P

Ker ste ravno govorile o šifrah zavarovalne podlage – moja je 03 (samostojni zavezanec).

POP TV bo jutri objavila prispevek !!! Zelo bi bili veseli še izjave mame, ki so ji zavrnili vlogo za skrajšani del. čas. Je kakšna kandidatka iz Ljubljane ali bližnje okolice, ker edino tako bi lahko organizirali snemanje izjave!Prosim javite se !

Lp, P

pozdravljene, sem s.p. in po novem tudi mama, pa me zanima kako ste rešile problem delovnega časa po 4 ure do otrokovega tretjega leta starosti, kam naj se obrnem, navsezadnje imamo s.p. tudi obrtno zbornico in razne združenja, ki naj nam bi ” pomagali” tudi pri teh stvareh, za odgovor se zahvaljujem

New Report

Close