Najdi forum

Zavod za zaposlovanje/nosečnost

Zdravo

Imam eno situacijo pa me zanima če je imela že katera podobno izkušnjo. Čisto tako informativno.

Zaposlena sem bila do 31.10.2025 potem mi je potekla pogodba. Ker sem noseča, mi delodajalec ni podaljšal(to je pa druga debata). Sem pa bila na bolniški od sredine septembra ker mi je ginekologinja predpisala mirovanje ker imam nizko ležečo posteljico in ne smem nič fizičnega početi, pač morem sem pazit ker lahko pride do prezgodnjega poroda. Rok imam na začetku februarja, torej kar kmalu. Sedaj pa sem se šla prijaviti na zavod za zaposlovanje, ker mi pripada tudi nadomestilo in da imam urejeno zavarovanje. Nekak logično mi je da me sedaj v 31 tednu nosečnosti ne bo nihče hotel zaposliti. Prav tako mi je komisija podaljšala bolniško do nastopa porodniške. V ponedeljek imam sestanek s to osebno svetovalko, ki jo že poznam saj sem že bila prej pri njej ko sem menjavala službo in je res…no ne da je grozna, ampak kar nekaj sili in je cela tečna. Jaz res ne vem kaj sedaj oni hočejo od mene. Da hodim s takim trebuhom okoli in iščem službo za en mesec? Naj samo omenim, moje področje je kuhinja in proizvodnja. Me je prav strah kaj vse mi bo natvezila ta svetovalka haha 😀 je imela katera podobno situacijo in kako se je na koncu odvilo?

lep dan 😀

New Report

Close