zavese – svetovanje na domu
Kje ste kupovale zavese? Vam je kdo prišel svetovat na dom? Mi imamo predvsem eno okno oz. panoramska vrata, kjer sama nisem dovolj pametna, kaj tja dati in bi potrebovala kak nasvet.
Torej kaj bi priporočile – Velana, Tabernik … še kaj? Aja, sem iz Ljubljane 🙂
Kako pa je z zavesami, ki se kupijo narejene – jih imate, ste zadovoljne, kje ste jih kupile? Veliko vprašanj, vem, a upam, da tudi kak odgovor.
Lep dan in hvala!
Imam dekorativne zavese (na vsaki strani okna) in še te mi niso več všeč:)))
Dekorativne zavese se morajo ujemati z barvami sten in barvo pohištva – toliko ti lahko svetujem.
Jaz imam recimo v dnevni sobi močno oranžne stene, nežno rumene zavese v kombinaciji s komaj opazno oranžno, pohištvo je hruška furnir, sedežna je nežmo rumeno usnje…..
Bele klasične zavese že kar nekaj časa niso več moderne (pribl. 10 let), sploh so pa staromodne zavese na katere je prišita čipka.
Okno mora biti odgrnjeno – taki so trendi, sploh če je hiša nova.
Bolj modni so razni roloji, zunanje široke žaluzije itd..
Malo se spoznam na te stvari zato sem ti napisala tako kot je.
velik izbor blaga za zavese,
kvalitetno izdelano, cenovno ugodno, se najde tudi tu:
Zavese po meri in okusu stranke iz različnega blaga. Širok izbor vrst zaves (klasične zavese, panelne zavese, roloji,…).
Splohe ne vem, če je ta debata še aktualna – ampak glede ponudbe, pa tudi svetovanja in hitre ter točne izmere so me do sedaj najbolj očarali v Dekorativi Dežman. Salon imajo sicer na Bledu, ampak pridejo izmeriti kamorkoli, ob naročilu pa je zastonj. Mi je všeč da delajo “malo po svoje”, tako da so naše zavese res unikatne.