Najdi forum

Mi lahko kdo pomaga. Opremljamo novo hišo in si želim rolo zavese v kmečkem (domačem) stilu. Na koga se lahko obrnem za izdelavo rolo sistema, šivanja, montaže, svetovanja? Najraje bi se dogovarjala le z eno osebo (ali podjetjem). Imate izkušnje?

Velana

Samo Velana ne.

Že samo njihov sistem za en rolo je preko 12.000 SIT. Jaz sem pri zelo dobri šivilji dobila roloje (sisteme za 4 okna za takšno ceno)

To je šiviljstvo Rihter Sevnica. Pridejo na dom, ti svetujejo in niso čisto nič nadležni.
Pokliči jih – se je za zmenit.

Jaz sem iskala variante za roloje pri Velani ( mi je ena “vljudna” gospa na Velani rekla pač da je za poćakat približno dva meseca, ker pač nisem iz Ljubljane itd…)

Potem sem imela ponudbo Sonček (ali nekaj takega)- salon zaves in notranje opreme Novo mesto.
Sicer prijazna gospa ampak cene da te kap.

No na koncu sem izbrala šiviljstvo Rihter ker so bili cenovno bolj ugodni tudi glede kvalitete samih zaves.

lp, romi

tudi jaz velane ne priporočam… naj povem mojo zgodbo: sem šla v velano, nasela s seboj vse dimenzije okna… vse lepo in prav, ampak ko sem šla po zavese me je skoraj kap. bile so za meter predolgo ( naročila sem do polovice okna+balkonska vrata) tako, da bi lahko hodila po njih…..

skratka zašivane so bile lepo, cene šivanje so pa kar visoke.. za mojo okno , ki je meter velika in balkonska vrata, ko so 6o cm ozka sem odštela 16.000 sit.. blago sem pa izbrala čist tanko svilo in zašivali so mi kromitrane obročke na vrhu, da jih potem obesiš na karniso…materjal je bil pa 10.000 sit

prijetno in prevsem uspešno izbiranje želim

New Report

Close