Najdi forum

zavese-izmera na domu

Zdravo!
Koga mi priporočate za izdelavo zaves? Rada bi takega , ki pride na dom , svetuje, premeri okna in na koncu zmontira tudi karnise.
Vaše izkušnje- glede kvalitete, cene in obnašanja do stranke so zelo dobrodošle.. Tisti ki že imate zavese, ali bi kaj spremenili ?
Hvala in lep pozdrav

Mi smo lani kupili zavese za kuhinjo v firmi Lan na Letališki v Ljubljani. V njihovi trgovini sem izbrala blago in model, potem so mi prišli domov izmerit. Gospa je s sabo prinesla vzorec blaga, da smo pogledali, kako se ujema s kuhinjo. Lepo so jih zašili, karniso smo tudi kupili pri njih, le montirali smo sami (naredijo tudi to).
Cenovno je seveda malo dražje, vendar v mejah normale. Zelo sem bila zadovoljna s prijaznostjo in profesionalnostjo – priporočam.

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

Jaz sem naročila že drugi komplet zaves pri Velani. Prvega sem pred letom dni in sem zelo zadovoljna. Pridejo na dom. S sabo imajo malo morje vzorcev blaga, karnis in vsega potrebnega. Svetujejo, pomerijo, dostavijo in montirajo. Jaz nimam miti najmanjše pripombe

Živi in pusti živeti

Hvala, Gretka-
ali drago zaračunajo izmero ?

Mi smo tudi naročili zavese v Lanu, svetovanje na domu z izmero je prišlo 20 EUR, ki ti jih upoštevajo pri računu, če pri njih naročiš zavese. Kolikor vem, je podobno pri Velani, moja prijateljica ima tudi pozitivno izkušnjo z njimi, so imeli pa v Lanu za moj okus lepše zavese (blago).

Svetovanje ti zaračunajo 5.000 SIT (lensko leto), ki pa ti jih odbijejo od cene, če zavese tudi kupiš.

Živi in pusti živeti

Volanca d.o.o. iz LJ – gospa ima vse!!! BLago prinese s sabo…Mah, ful blaga… jaz sem ji povedala kaj okvirno iščem in je prinesla ulalala blaga…. Super! sama izmeri, sešije, zmontira….. Sicer smo dali za ca. 5 m zaves skupaj z navadno karnico ene 80 tisoč sit, ampak je naredila vse zelo lepo.
Pa niti od doma nismo rabili hodit.
VOLANCA, proizvodno, trgovsko podjetje, d.o.o.
Malgajeva ulica 4
1000 LJUBLJANA
elefon: 01/439 58 10

Bila sem že v Velani, pa se mi zdijo predragi in dokaj klasični, Lan, Loka Dekor in Itp Dežman na bledu so velik boljši-več izbire blaga, bolj sodoben pristop, obenem pa še vedno vedo kako narediti klasične zavese, npr za apartamje, kmečko hišo. Itp dežman ima tudi zelo sodoben pristop glede gubanja, karnis…zade za katere sploh nisem vedela da se lahko naredijo. Mislm da imajo vsi isti pristo, ti izmerijo na domu, svetujeo, pridejo z vzorci (pri itp svetujem obisk trgovine ker ker je pravi raj blaga!), potem ti pa to upoštevajo pri zavesah, če jih kupiš pri njih!

New Report

Close