Ne ravno v taki obliki.Če sklenete nezg. zavarovanje,vam ob poškodbi zob izplačajo delež invalidnosti.
Lep pozdrav, Bruno
se bom kar priključila tej temi…
okrušila sem si sprednjo zgornjo enko, k zobozdravniku lahko pridem šele čez tri mesece (oz. moram takrat še poklicati)
zanima me, če se lahko obrnem na zavarovalnico in si z odškodnino pokrijem del stroškov samoplačniškega obiska pri zobozdravniku. imam namreč sklenjeno nezgodno zavarovanje privat in v službi, finančno stanje pa ni ravno…
če je to možno, vas prosim še, če mi razložite, kakšen je postopek, kam naj se obrnem…
hvala za odgovor in lep pozdrav
nažalost vam ne pripada.
Lep pozdrav
mici pici- Kot že prej omenjeno vašemu bratu ne pripada nobena odškodnina na podlagi osnovnega zavarovanja. Dodala bi samo še to, da bi za take primere v prihodnosti morali imeti sklenjeno nezgodno zavarovanje.
Lep pozdrav
Teja
obayifo- takoj ko dobimo malo več informacij direktno iz škodnega oddelka na zavarovalnici vam bomo z veseljem odgovorili. Ne bi vam radi posredovali kakšne napačne informacije, kajti pri zobeh so stvari iz strani nezgodnega zavarovanja malo drugačne. Do takrat pa lep pozdrav.
obayifo- Če imate sklenjeno nezgodno zavarovanje pri zavarovalnici Maribor, ne krijejo poškodb pri zobeh, Če pa imate sklenjeno zavarovanje pri kateri drugi zavarovalnici npr. Triglav, pa vam krijejo to vrstno poškodbo.
Postopek pa je sledeč: Oditi morate ne zavarovalnico pri kateri imate sklenjeno nezgodno zavarovanje in tam boste dobili obrazec, katerega morate izpolniti z natančnim opisom vaše poškodbe, obrazec oddate in zavarovalnica bo obravnavala vaš primer poškodbe.
Lep pozdrav