Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja zavarovanje za tujino za nosečnice

zavarovanje za tujino za nosečnice

Pozdravljeni,

Zanima me ali obstaja dodatno zavarovanje, ki bi krilo nepredvidene stroške zdravljena za nosečnice?

Odhajam na dopust na Hrvaško in bi se želela dodatno zavarovati zato vas naprošam, da mi predlagate kje nudijo to storitev.

Hvala in lep pozdrav!
Mojca

zdravstveno zavarovanje,katero vam pokrije stroške zdravljenja,bolnišnični dan zaradi bolezni ali nezgode,dnevno odškodnino,stroške prevoza v bolnišnico,nagrado za rojstvo vsakega otroka uspešno tržijo v zavarovalnici Merkur.Lahko pošljete svoj email naslov,pa vam pošljem par primerov.
Lepo vas pozdravljam, Bruno [email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Pozdravljeni!

Septembra 2009 potujem v San Diego (ZDA) in bom tam v oktobru tudi rodila. Katero zavarovanje bi bilo zame primerno?

Lep pozdrav! Lara

Pozdravljeni,
za vas bi bilo najbolj primerno asistenčno zavarovanje za tujino.
Prav posebnega zavarovanja za nosečnice v primeru poroda v tujini pa ni.

za več informacij se lahko obrnete na nas po telefonu ali elektronski pošti.

lep pozdrav in srečno!

************************** Zavarovalna pisarna B & M Bruno Šneberger s.p. Bruno Šneberger Uradne ure: Vsak dan. gsm: 051/625-611 gsm: 070/867-040 Uradne ure: Od 8.00 do 16.00 tel/fax:01/429-7100 Mail: [email protected]

New Report

Close