Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Zavarovanje za cca 10 eur na mesec

Zavarovanje za cca 10 eur na mesec

Mene pa zanima, kaksna bi lahko bila zavarovana vsota za 10 eur mesecnega zneska, rada bi bila vseeno nezgodno in zivljensko zavarovana, samo si bi lahko privoscila samo 10 eur zavarovalne vsote.

Pozdravljeni,

spodnji izračun velja za zdravo ženko osebo s predvideno letnico rojstva 1982 ter za dogovorjeno trajanja zavarovanja 25 let.

Mesečna premija 10,29 EUR.
Doba zavarovanja 25 let.

Življenjsko zavarovanje:
Zavarovalna vsota v primeru smrti: 60.000 EUR

Dodatno nezgodno zavarovanje:
Zavarovalna vsota v primeru nezgodne smrti: 30.000 EUR

Zgornji izračun govori, da pri mesečni premiji 10,29 EUR, znaša zavarovalna vsota za primer smrti iz življenjskega zavarovanja 60.000 EUR (zavarovalna vsota je enaka celotno trajanja zavarovanja), zavarovalna vsota iz dodatnega nezgodnega zavarovanja pa 30.000 EUR. V primeru naravne smrti (kot posledica bolezni) družina prejme 60.000 EUR, v primeru nezgodne smrti pa 90.000 EUR (saj se seštejeta).

Zavarovalne vsote, doba zavarovanja in premija se določajo glede na vaše želje, potrebe in finančno situacijo.

Za natančen izračun potrebujemo vašo letnico rojstva. Podatke o vaši letnici rojstva potrebujemo zaradi izračuna ustrezne premije za primer smrti.

Več o ponudbi si lahko preberete tukaj[/url].

Lp,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close