Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Zavarovanje stanovanja

Zavarovanje stanovanja

Zdravo, zanima me če ima še kdo podobno izkušnjo z Generali zavarovalnico ?

Agent mi je informativno naračunal polno zavarovanje stanovanja v Ljubljani letno premijo 205€ !

Zavarovalna vsota nepremicnine je 65.000€ , premični del 25.000€ vključeno je vse tudi potres, se pravi najvišji paket.

Sam sem računal na okoli 120 – 150€ kar bi bilo še sprejemljivo, 205€ pa je absolutno preveč.

Kakšne izkušnje imate vi z vašo zavarovalnico in pa kolik plačujete za zavarovanje 65 m2 v Ljubljani?

205€, hm……

da,za vše stanovanje sem preračunal-183,49 eur letno,kar pa je običajna cena za najboljše zavarovanje.Brez potresa je cena bistveno nižja.
Lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Lep pozdrav, hvala za informacijo.

203€ se mi zdi vsota kar velika, vrjetno bo potrebno pogledati še k drugim zavarovalnicam.

183€ pa je že nekoliko lepša številka, vrjetno bi šlo še nižje, če bi se vzelo še kakšno nezgodno zavarovanje kot dodatek.

Bo potrebno pred dopustom vse zavarovati, še posebaj, ker je celotno stanovanje ravnokar prenovljeno.

Zavarovanje brez potresne klavzule, pa je vrjetno neuporabno?

Hvala!

v kolikor zavarujete pri isti zavarovalnici še avtomobil pa lahko pridobite še dodatne popuste,nekatere zavarovalnice po novem vrnejo 20%premije za zavarovanje stanovanja,če v tekočem letu ni bilo prijavljene nobene škode…..
Neobvezno se lahko oglasite pri nas,pa mogoče najdemo optimalno rešitev za vas.
Lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

V povprečju znaša cena zavarovanja hiše med 14 do 40 EUR na mesec; cena zavarovanja stanovanja pa med 7 do 25 EUR na mesec. Vendar POZOR, zelo veliko je odvisno od zavarovalnega agenta (niti ne tako zelo veliko od zavarovalnice). Razlog so seveda provizije. Veliko je o cenah zavarovanja hiše / stanovanja zapisanega tukaj: Vaš link
bon apetit.

New Report

Close