Najdi forum

Zavarovanje!

Pozdravljeni,

V kratkem pričakujemo novega družinskega člana in bi rada sklenila varčevanje. Svetovali so mi ZM in sicer Prizma Hibrid, kaj mislite?

Pozdravljeni,

otroci so naše največje bogastvo in vsi si želimo le najbolje zanje. Z varčevanjem poskrbite, da jim boste pomagali uresničiti njihove želje in sanje. Z življenjskim zavarovanjem pa zagotovite dodatno varnost v primeru najhujšega: to vam zagotavlja zajamčena zavarovalna vsota za primer smrti enega od staršev.

Pomembno je, da ima produkt zavarovalno in varčevalno komponento. Produkt naj vsebuje raznoliko izbiro naložbene politike, ki ustreza vašim naložbenim usmeritvam, željam in potrebam.

Svetujemo vam, da pregledate več različnih ponudb zavarovalnic in se odločite za tisto, ki je za vas najbolj primerna oziroma ugodna. Osredotočite se na višino kritja (zavaroivalna vsota za primer smrti), naložbeno politiko in možnost spreminjanja zavarovanja skozi celotno obdobje trajanja zavarovanja.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close