Najdi forum

zavarovalnica Grawe

Zanimajo me vase izkusnje s to zavarovalnico..Sam sem nasedel leporecju in marketinski predstavitvi in to tudi placal, pa vi?

Jaz je ne poznam, bi bila pa vesela, če opišeš svoj primer, v poduk še drugim.

lp

Saj lahko odstopiš.

..kadarkoli lahko prekineš tako da nehaš plačevati premije….simpl ko pasulj!

Verjetno ni problem v zavarovalnici ampak v zastopniku, ki te je dobil v roke. Vsekakor se strinjam s predhodnicami – enostavno prenehaj plačevati, po nekajkratnem opominjanju bo pogodba prekinjena. Sama sem zaposlena na zavarovalnici – redno, ne honorarka. Na terenu se večkrat srečujem z razočaranimi strankami in velikokrat je omenjena tudi “tvoja zavarovalnica”.
Ne vem sicer kakšno obliko zavarovanja so ti prodali….. mogoče pa le ni vse tako črno kot se ti zdi.

LP

Res je tako kot pravis in drzi, da ni vse tako crno tako kot se meni zdi.. vsaka zabava nekaj stane, mar ne? Tudi trajnik je zena ze preklicala, mene pa tko ne zavaruje vec nobena zavarovalnica.. Poanta je v tem, da to vem, pa vedno znova nasedem ponudbam in vedno znova vplacam …. Seveda v upanju morda pa.. Saj si najbrz lahko predstavljas, da je okus potem se bolj grenak..Seveda sva si z zeno vse sama kriva, ker sva prevec pozorno poslusala o dobrih straneh ponujenega zavarovanja.. Pa je zastopnik, tako mimogrede tudi omenil pomankljivosti. Seveda vem, da je glavni smisel marketinga povdarjanje prednosti in zmanjsevanje pomena pomanjkljivosti. Pa kaj, ko se clovek vcasih obnasa bolj naivno kot zival. Osel gre le enkrat na led, jaz pa pogosto.. Seveda bi moral pri svojih letih vedeti, da je glavni namen zavarovalnice le njen dobicek, sicer cemu bi obstajala..

Hoj Prijatelj!
Sem ze nekaj odgovarjala na forumu Zivljenje…Bom le odgovorila na vprasanje: Jaz jim, hvala Bogu, doslej nisem nasedla! Ravno vceraj so me ze spet (petic!) nadlegovali iz iste zavarovalnice zaradi sklepanja dodatnega pokojninskega zavarovanja! Vsakic se predstavi druga oseba…Ker mogoce upajo, da bo naslednji le uspelo! Pa sem po dolgem casu cisto popenila in povedala, da naj prenehajo s klicanjem, saj je ze to nadlegovanje in da naj z velikimi crkami z rdecim vodoodpornim flomastrom napisejo obvestilo, da Ponca NE bo sklepala nobenih pogodb….Ce bom hotela, bom sama odlocala o tem kdaj in s kom…Pa da vidimo, do kdaj bo gmah!
Lepo se imej kljub grenkemu okusu v ustih! LP!

Mi zaupaš kaj te je tako strašno zmotilo in ti gre na živce pri pogodbi?

To, da to prodajajo nam, ki imamo se nekaj let do penzije.. Zavarovanje pa je namenjeno predvsem mladim, saj se prvi dobicek pokaze menda sele po vec kot desetih letih..

Hehehe, Ponca dejstvo je, da zenske praviloma prej zavohate, kam pes taco moli..Mislim, da ta tretji steber tudi tebi ne bi kaj prida prinesel. Verjamem, da znas ravnat z svojim denarjem in v teh letih ne rabis skrbnika, ki bo to pocel namesto tebe.. Za pogreb varcevat pa je nabrz tud neumno, saj se nobenega niso zunaj pustil..

Hvala za odgovor in vse lepo tudi tebi.. In glede na temperature, ki so na vidiku, se drz na hladnem, da ti bo dolgo dobro na zemlji.. Pa ne zameri, malo heca mora bit..

Hoj!
Le kaksna zamera neki! Seveda se moramo hecati v teh noro reeeesnih casih…LP!

Ne vem če je neumno varčevati za pogreb!!! Pa veš koliko stane danes en pogreb? Očitno ne.Pa pri tem ne gre za to ,da upokojenec varčuje . kot v banki .Denar za pogreb – v naprej določen znesek npr .1 mio sit dobijo sorodniki ob smrti že če plačuje upokojenec prej 1000 sit mesečno — ne glede na to koliko časa je upokojenec varčeval.oz živel !!!!

New Report

Close