Najdi forum

Zavarovalni agent – izkušnje

Kako ste smešni.

No ne vem kdo je bolj smešen ti ali jaz………….prosim ne brij norca iz sebe

No ne vem kdo je bolj smešen ti ali jaz………….prosim ne brij norca iz sebe[/quote]

Smehhhh – ne vem kaj bi bilo tako smešno?

za tiste, ki še ne veste – zavarovalni zastopnik je že smer študija in je med najperspektivnejšimi bodočimi poklici.

Tooo pa reees ni smešno!

Pozdravljeni,
saj vem da malo zamujam, vendar če kateri agent potrebuje večji zaslužek za isto delo kot ga opravlja sedaj, naj mi za več informacij piše na ePošto: [email protected]

Lep pozdrav

Spoštovani!

V prvi vrsti je zaslužek odvisen od intenzivnosti dela, iznajdljivosti in agencije za katero delaš. Če imate prvi dve kvaliteti in nekaj izkušenj iz omenjenega dela se mi javite na e-naslov: [email protected]

Poznam dobro rešitev za večji zaslužek, podprt s prijetnimi sodelavci, ki so vam pripravljeni vedno pomagati in svetovati ob nastanku težav.

Lep pozdrav!

Pa še res je – kdor ne dela naj niti ne dobi plačila.
Edino pošteno, saj je vse preveč tistih, ki samo molzejo državo (podpora), če pa je že v službi, se pa dela, da dela (večina).
Torej – ja, delo ni lahko, moraš biti kar dober govorec, se veliko učiti, predvsem pa je važno za koga delaš…
650€+provizija… no ja, nekaj je, sem pa prepričan, da mora dober zastopnik zaslužiti več, bistveno več…
Če še iščeš, se mi javi na [email protected]
LP
Matej

Spoštovani zavarovalni agentje, prau je da se trudite, toda nalite mi čistega vina.
Če sem leta 2000, točneje z januarje 2000, pričel vlagati pri vas po 100 €/mesečno v kateri koli sklad ali naložbo koliko bi imel na dan 31.12.2009.
Vplačal bi v tem obdobju ( devet let) 10.800,00 €. Če upoštevam inflacijo 3% bi moral imeti na računu minimalno 12.380,00 €, če gledam realno inflacijo pa 14.200,00 €.
Ali upa priti do mene moj zavarovalni agent sedaj ko so poslali izpiske o stanjih na računu.
NE, Številka ne obstaja.
Imel je vsaj toliko jajc da je prenehal delat.
Pa brez zamere.

Priložnost za vas!
Naši strokovnjaki niso imeli nobenih predhodnih izkušenj in tudi vi jih ne potrebujete. Pridite in preverite, ali imate smisel za denar. Če ga imate, vas bomo povabili, da izpolnite vlogo za zaposlitev v svetovalnem oddelku našega podjetja. Še danes nam pišite in povejte nam kaj o sebi.
Če se zanimate za svet finac: plemenitenje denarja, pokojninska problematika, novosti na finančnem trgu, če znate gospodarit z svojim denarjem, potem lahko to postane vaš poklic.
Pridružite se nam, temeljito vas bomo izurili, postali boste vrhunski finančni svetovalec.
Za več informacij pokličite na tel. št. 031/582-282, kontaktna oseba Smolej Primož,ali nam pišite na [email protected]

Spoštovani zavarovalni agentje, prau je da se trudite, toda nalite mi čistega vina.
Zanima vas koliko zaslužite Vi kot zavarovalni agentje, oziroma posredniki.
Kaj pa koristi stranke, Te vas ne zanimajo, te so za vas postranska stvar?
Naredite mi prosim izračun in ga objavite tukaj ali na zasebnem sporočilu.
Če sem leta 2000, točneje z januarje 2000, pričel vlagati pri vas po 100 €/mesečno v kateri koli sklad ali naložbo koliko bi imel na dan 31.12.2009.
Vplačal bi v tem obdobju ( devet let) 10.800,00 €. Če upoštevam inflacijo 3% bi moral imeti na računu minimalno 12.380,00 €, če gledam realno inflacijo pa 14.200,00 €.
Ali upa priti do mene moj zavarovalni agent sedaj ko so poslali izpiske o stanjih na računu.
NE, Številka ne obstaja.
Imel je vsaj toliko jajc da je prenehal delat.
Pa brez zamere

Bievro zav. agentje vsaj povejo kaj delajo. Ti pa res nimas toliko jajc, da bi povedal, kljub temu da te je vprasalo ze vec ljudi. Vedno samo politicni odgovori. Ne soli nam pameti, ker toplo vodo so ze izumili.
Ajde pa da vidimo kje so jajca? S cim se baviš?

Ničkolikokrat sem zapisal. Ponujam vam roko. Ponovno bom zapisal. Ponujam vam roko.
Roko pomoči, roko ki vam lahko omogoči to kar si želite, le nekaj je potrebno narediti. Biti dovolj samozavesten, ter radoveden, z željo po novih informacijah in znanju.

Želite več, potem morate biti pripravljeni narediti nekaj več in drugače kot ste delali do sedaj.
Lahko pa ostanete tam kjer ste v toplem zavetju domače peči v svoji fotelji pred TV z daljincem v roki.
Vsakemu od teh podpišem, da bodo tam tudi čez deset, dvajset ali več let, z istimi ali celo večjimi težavami kot danes in spet bodo krivili druge zato ker oni nimajo nič, ker oni niso nič dosegli, ker oni morajo prositi za pomoč državo ki za njih noče nič narediti.
Toliko o tem kdo mora kaj narediti.
Želite spremeniti tok svojega življenja, želite VEČ, več denarja, več prostega časa, več dopusta, večje stanovanje, večjo rento, več …, ja drage dame, gospe, gospodje, potrebno je v prvi vrsti spremeniti nekaj v življenju, Zato pa potrebujete informacijo in znanje.
Lahko bi napisal tukaj cele strani kako in kaj, tudi zakaj. Toda verjemite mi 99% ljudi ne bi dojelo kaj želim povedati.
Zakaj?
Vse je preveč obsežno, vsak je posameznik zase in vsak z svojimi težavami, zato obstajajo informacije, kjer vidite celoto, izluščite pa del ki je za Vas primeren in zanimiv.
Vrata so odprta vsem. Tistim za in tistim proti. Informacije pa so zastonj.
Torej kaj lahko izgubite? Samo vaš prosti čas. Lahko pa da bo ravno ta čas vaša najboljša investicija v življenju?
Res pa je da vse ni za vse. Toda vse se da naučiti. A je gdo že znal hoditi ob rojstvu, je znal voziti kolo, avto, speči kruh, zdraviti ljudi. Vsi so se to morali naučiti in pridobivati takšne in drugačne informacije.
Torej kaj boste storili.
Še naprej kritizirali moje in podobna pisanja, ter ostali tam kjer ste, ali ba postali radovedni in svoj prosti čas podarili nam zato da izveste neka več.
Odločitev je vaša, mi smo ta korak že naredili, mi smo svojo usodo vzeli v svoje roke.
Lep pozdrav vsem,

Tudi sam delam v zavarovalni branži. Če koga zanima delo v zavarovalni agenciji z dobrim plačilom, mi lahko piše na [email protected]

še povezava http://www.ateam.si[/url]

http://vimeo.com/11489984video 1.http://vimeo.com/11489984
2.http://vimeo.com/11489876http://vimeo.com/11489876

Lep pozdrav.Prosim,če mi lahko pojasnite na kateri zavarovalnici delate.Jaz delam tudi tak posel pa nimam take osnove,me pa zanima to vaše delo. Kako pogodbo imate s to zavarovalnico.Prosim vas kontaktirajte me na tel.št. 051 227 183 .Ali na moj [email protected] Lep pozdrav Andreja.

“za tiste, ki še ne veste – zavarovalni zastopnik je že smer študija in je med najperspektivnejšimi bodočimi poklici”

HAHAHAHA ta je pa dobra. Ja res je nastal višješolski program (če lahko temu sploh rečemo študij) ampak so študente pošteno nategnili, ker jih podjetja, ki potem ponujajo prakso samo izkoriščajo da jim pridobijo čimveč zavarovancev (beri sorodnikov)… Da ne govorim o izvedbi programa. Vsi se masovno prepisujejo na druge programe…

Mene zanima koliko procentov vzame zavarovalnica oz. koliko zasluži, če zavarujem avto v vrednosti 400 EUR ? Koliko % ?

Vidim, da vas kar dosti ponuja za isto delo boljše pogoje.

Dobrih ponudb se nikoli ne branim 🙂

Romano 070 841 846

na zaupajte podjetjem kot so smiljan mori( po dveh letih in 10 mesecih mi še niso izplačali nobene provizije, katera znaša 1328 €), proficio obljubljajo vse možno samo da svojim znancem in prijatelejm napišeš police, potem ko ti zmanka se moraš znajti sam…, in pa določena podjetja kot je naprimer zm providus, kjer delaš na začetku kot pripravnik za 300e potem ti pripravništvo podaljšujejo 3-4 mesece, stroški namesec pa znašajo 450-500 €.

Kaj pa VIvus d.o.o. ? Pozna kdo?

New Report

Close