Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zaupanje za (ne)zaupanje

zaupanje za (ne)zaupanje

…pojma liberalizem in konservatizem izhajata iz nekega zgodovinskega obdobja…iz neke gospodarske in politične miselnosti…In verjetno na zgod. osnovi lahko neka dejanja ali miselnost selekcioniraš v to ali ono stran….

..ko “gestapovec” da ukaz, lahko verjetno odgovoriš samo to:”Razumem!”

Si popolnoma mimo udarila. A veš kdo je ustanavljal prve šole….takoimenovani konzervativci. Hec je v tem, da ste pojme čist pomešal. a sploh veš kaj pomeni konzervatizem. To ni nič zaostalega, draga moja.

Začni še enkret prebirati vsa sporočila, ker očitno nimaš tako dobrega pomnjenja, da boš ugotovila, kdo je začel prvi soditi!!!!!Kakorkoli!

Na, sedaj sem pa že to!!?? Mejdun, domišljija ti pa laufa.
lp

Nikogar ne obsojam. GOVORIM SAMO O DEJSTVIH, KI SE DOGAJAJO TU OKOLI NAS.

..od zgodovine lahko jemlješ in dodajaš tisto, kar ti pač paše!

Točno to si naredila. Zgodovino si razlagaš kot ti paše. Sedaj pa nehajva, ker to nima nobenga smisla.
Imej se lepo! ČAO

..dejstvo(PO TVOJE!!), da so nas z referendumom hoteli PRISILITI…..
TO JE ENO GOLO “KVAZENJE” NEUMNOSTI , NE PA DEJSTEV. IN TAKO NAPREJ….Zaenkrat se mi ne ljubi več…

Katja,
hvala, da si povedala. Vse kaže, da ste imele prav.

Lp, Ena

hihihihi, kok sta luštni! a ne bi raje eno o seksu rekli??? :)))

Draga Mina,
Res hvala ti, da si prekinila to mučno debato, vendar vidim, da si jih tudi ti pokasirala. Vem, da je vsaka žena, ki ne more zanositi svet zase, da je vzrokov veliko. Nikogar ne obsojam. Ampak prav vsaka zase ima vsa pooblastila, da se odloči sama, kako bo prišla do otroka. Res sem imela pošten namen in vidim da nekateri sploh ne znajo brati vsebine in namena sporočil. Naj vsaka pri sebi preračuna, koliko stanejo zdravniški posegi, ne nazadnje tudi socialno plačilo za neplodnost bremeni nek drug proračun. V prvi vrsti naj vsaka stori tudi nekaj pri sebi. Mina, ne glede na postavljeno tarifo, ki sem jo omenila, si ti moj gost – brezplačni. Veš, hudo me boli, da kdo tako sprevrže ponujeno možnost v reklamo. Nihče me ne more obsojati. Imam petdeset let, tri odrasle otroke in čiste račune. Morda prezgodaj, a sprejela sem vse, kar mi je bilo dano. Nisem pomislila ne na abortus ne na umetno oploditev. Prvo bi lahko storila, a mi srce ni dovolilo, drugega hvala Bogu ni bilo treba. Ne more mi nihče, ki dela na tem očitati, da sem zaslužkar, ali da nimam kaj početi. Preprosto, čutila sem željo, da nekomu pomagam. Ne živim od tega. Nisem zdravnik, poznam pa veliko iz medicine in alternative, morda bi kdaj študirala celo medicino, če ne bi bila tako občutljiva (ne prenesem trpljenja). Mina, ne glede kakšna bo tvoja usoda, vem, da jo boš sprejela z odprtim srcem. Ne oziraj se na spotikanja, marsikatera je res preveč zavzeta s temi pogovori, kot da je to alfa in omega življenja. Še vedno me lahko pokličeš ali mi pišeš, odgovorila ti bom na vsa tvoja vprašanja. Zanesljivo pa čutim, da boš med prvimi, ki boš doživela svojo srčno željo, prej kot pričakuješ. Zaupaj si, verjemi vame. Prav imaš, naj vsa dekleta čimprej zanosijo, da forum ne bo več potreben. Tiste ki letos ali v bodoče ne bodo, pa naj bo v skromno uteho, da v teh nestabilnih časih ne bodo trepetale za svoje otroke. Velika odgovornost je roditi in živeti otroke. Vsako rojstvo pač ima zametek konca. Ampak res ne želim nobeni vzeti veselja do otrok in nosečnosti. Ne oziraj se na nakladanje sogovornic, ne nazadnje, niso nekateri sposobni misliti na nič drugega kot na svoje telesne cilje in hrepenenja. Hvala in piši mi.

Ladeja

NATAŠA H, A NE VIDIŠ, KAJ POČNEŠ?
KAKŠNE FEMINISTKE??? VSE PREVEČ STRAHOV IMAŠ V GLAVI, ČE TE SKRBIJO FEMINISTKE, KONEC KONCEV SI ”FEMME” SAMA.
ČE PA TE SKRBI, DA BOŠ V ISTEM KOŠU Z NEKO SVOJO ”IZKRIVLJENO DOMIŠLJIJO”, PA SPLEZAJ IZ KOŠA TI, NE DA VANJ NE PUSTIŠ DRUGIH!!!

Zgodbo spremljam od začetka in čudi me da ste se odzvale tako grobo. Mislim, da nam je Katija ali Ladeja želela samo pomagati. Vsako delo ima svojo vrednost in prav je da za to nekaj računa. Mislim da vam Karmen tudi ne dela zastonj refleksoterapije pa jo tako opevate. Mislim da Ladeja ni prišla na naš forum iz koristolubja ker potem ne bi napisala svoje številke. Lahko bi se skrivala za kakšno drugo a je bila odkrita, zato mislim da si ne zasluži takšnega udrihanja. Vsem moramo dati priložnost za zaslužek. Saj ko kličete vedeževalko na 090 tudi plačate a ne?
Ladeja tebi pa veliko volje in ne obupat! Zelo malo krat se zgodi da tukaj koga tako napadejo/mo. Pa saj nas najbrž razumeš da smo nepotrpežljive. Jaz sem že takšne sorte, da se oprimem vsake bilke upanja, ki mi jo je kdaj povedala kakšna vedeževalka zato se slišiva. Upam da bom slišala kaj pozitivnega.
Eva*

Se popolnoma strinjam s teboj!
Želim ti vse dobro! lp

Hvala za lepe besede! lp

Veš,Katija ali Ladeja res je,da bi se lahko ukvarjale še z drugimi rečmi,ampak tisto poglavitno,kar si vse tukaj želimo,nam zaenkrat še ni dano in “hvala bogu” oz.Primožu,da imamo tale alfa in omega prostor,kjer se lahko tolažimo ,spodbujamo,svetujemo in si čestitamo,ko pride srečen trenutek.
Če bi bila tako dobra,bi to morala razumeti,ne pa da sedaj še pljuvaš po našem forumu in zate “neokusnih pogovorih”.
Toliko v razmislek…saj vem,da ne boš razumela,pa vseeno….

Lp.katja

Punce, zunaj je sonček, pomlad prihaja! Proč s slabo voljo!

Draga Eva*!

Te mam čist rada, ampak te moram vseeno malo okregat! Prosim, da se ne opravičuješ Ladeji ali Katiji v mojem imenu! JAZ SEM ZELO POTRPEŽLJIVA in NIKOLI NIKOGAR NE NAPADAM. Povem pa seveda svoje mnenje.

Mislim, da ni prav, da govoriš tako pokroviteljsko v imenu vseh! Povej le tvoje subjektivno mnenje!

Emi*, kako si drugače? Kaj pa bi rada slišala od šlogarce? Povej in ti bom šlogala… :))) Hec!

P.s.: Karmen pa masira noge v Radomljah in niti pod razno si nikoli ni delala sama reklame. Smo ji pa delale reklamo me, ki smo že kdaj poiskale njeno pomoč. Samo toliko v vednost! In prav za zdravilstvo je značilno, da naj se ne bi direktno reklamiralo.

New Report

Close