Najdi forum

vedno več se poglabljam v vprašanje zakaj se moški tako težko zaupajo ženski.zakaj rabimo 2 leti skupnega življenja, skupnega doživljanja,preživljanja časa, da izvemo določene stvari,ki jih ženske povemo same od sebe.
jaz ne bi rada, da šele npr. po poroki zvem nekatere stvari.v bistvu bi se poročila s tujcem.
ne vem? ali se to dogaja samo meni? kako naj rešim ta problem?
vsi mi svetujejo da se moram s svojim fantom pogovoriti.to nič ne pomaga,le skupno preživetje z njim mi pomaga da ga bolj spoznam, in vsake toliko časa mi bo kaj zaupal.????:(((

Emma,

mogoče moraš nekoli bolj opisati v čem je problem, kaj si že storila glede tega, kako sta se pogovarjala, kako si ga vprašala o problenmu o tem kar želiš slišati in mogoče tudi zakaj misliš, da ti ni povedal?

tako ti bomo lahko veliko lažje svetovali zakaj, kajti lahko je tudi obratno.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

lahko napišem nekaj situacij.
npr. imeli smo skupno družinsko kosilo z njegovimi starši, ko smo se začeli pogovarjati o njegovem faxu.in sem izvedela da mu ni ostala samo diploma, do konca študija, tako kot je sam trdil oz. pustil mene v prepričanju, ampak še en izpit.
v bistvu sem potem neumna izpadla pred njegovimi starši, saj so mislila da jaz že to vem.
po tem dogodku mu izpita nisem več omenila, on pa meni tudi ne.
nočem siliti v njega,ker nato rada slabe volje.
opažam,da o sebi ne govori rad.
tudi kar se tiče njegovih bivših. noče govoriti.pravi da je bornil nov list za nazaj ga ne briga.prav tako ga ne zanima moja preteklost.pravi da je važna sedanjost.
s čimer se jaz ne strinjam.
drugače je zelo potrpežljiv in res najboljši fant. in ga ne zamenjam za nič.vendar res ne vem kako naj se mu približam.

Si mu razložila, da bis e rada pogovarjala o vseh stvareh? Si mu pvoedala, da to tebi veliko pomeni?….

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ampak Emma, zakaj kopat po preteklosti, lepo te prosim.
Če je rekel, da je obrnil nov list s teboj, zakaj pa vseeno hočeš vedeti o njem vse???
Morda je tip človeka, ki je bolj zaprt.
Sprašujemm se, ali mu ne zaupaš??Morda še ni pripravljen ti odpreti srca, morda dvomi, da si prava za njegovo življensko pot.Morda malo kruto, toda če sklepam po sebi, tudi sam nisem takoj zblebetal o sebi in svoji preteklosti kar takoj, kakor pri spovedi.
Počasi sestavljaj koščke mozaika, morda kakšen večer napelji na to temo debato, samo boš videla, če se ti bo odprl.Samo ne drezaj preveč v njega, če bo hotel, ti bo povedal, če ne……………potem bo razumel tvoje drezanje, kakor motenje njegove zasebnosti.
Ali bi res rada vedela vse o njegovih bivših, sicer zakaj le???
Kaj boš pa imela od tega???
Res ima prav tvoj, ko pravi, da je sedanjost pomembna.Ali ne živiš sedaj z njim in boš, če boš pametna in ga pustila na miru in ne preveč drezala v njega, tudi v bodočnosti z njim.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

tkole je,…

nekatere zenske rabijo se vec kot marsikateri moski, tako da na to temo, ki si jo odprla skori ni potrebno dajat kakih modrih nasvetov. Nic kolikokrat se zgodi ko zenska enostavno ne ve kaj moski hoce, zato z vso proceduro zavlacuje v nedogled in nakoncu ko tej zenski moski izkaze ne vem kaksno energijo, ponavadi veliko casa porabi recimo da jo osvoji, torejna koncu zenska lepo rece da ni njen tip…sori, on je zanjo porabil ure in ure in ni bila tolk pametna u glavi da bi ze prej koncala? On veliki osvajalec, ponavadi je moz tisti ki osvaja, to vejo ze otroc v vrtcih.

ponavadi je najveckrat takole, zensko moski osvaja d abi pridobil njeno zaupanje, ona v glavi nima razciscene stvari glede moskega ki jo osvaja in dolgo rabi da jih razcisti sam pri sebi, torej zavlacuje, rabi cas je najveckrat izgovor, moski se je navelica cakat, gre k drugi in ko tam porabalja spet svoj dragoceni cas se ta prva zenska vendarle odloci da sprejme tega moskega, da je pravi zanjo ugotovi. In zdej moski ne ve kaj bi, ima na dveh koncih moznost in ne ve kaj bi, zdaj on zavlacuje ker ne more drugace kot to, izbral bo boljso. In prva zenska ponavad potem sama sebe sprasuje pa kaj hudica je s tem decom da me ne opazi???

kar se mene tice je potrebno u glavi resit vsak pri sebi, in ne tolk cincat, treba je reskirat , treba je probat, treba je marsikej….tko se pa en do drugih obnasajo prevec samovsecno in je zadeva v zacaranem krogu, da ne pozabim tu omenjat oseb , ki dajo veliko na zaupanje sele ko ugotovijo njegovo materijalno preskrbljenost ( stanovanje, hisa,avto, mogoce bazen, izobrazba, ..)
tega je danes vedno vec.

lp

Ne drezaj preveč vanj, ker se ti bo samo zapiral, če so mu vprašanja neprijetna. Ali pa ti bo celo lagal, ker bo slutil, da je boljše, da kakšno stvar olepša. Dejstvo je, da moraš s človekom preživeti kar nekaj časa, da izveš vse o njem.
In zakaj pravzaprav misliš, da moraš vedeti vse o njegovih bivših? Kar ti bo povedal, ti bo, kar ne pa pač ne. Preteklost res ni tako pomembna, da bi se obremenjevala z njo. Mogoče pa se boji, da si boš vse skupaj preveč vzela k srcu in verjemi mi, ko pride kakšen trenutek, ko se skregata, so vse napake iz preteklosti zelo “hvaležna” tema…

hribovc
se popolnoma strinjam s tabo.tudi sama sem že razmišljala napodoben način.vem,da mu moram dati čas, da se bo sam odpru.
veš, sam mene to boli,ko moram kot mozaik sestavljati njegovo življensko zgodbo.in počutim se ničvredno.
se pa zelo trudim in mu naklanjam veliko pozornosti, ter ga vedno poslušam kadar želi o čem spregovoriti.
malo me tudi mori, da je imel mogoče zelo slabe izkušnje z prejšnjimi.da je bil prevaran…

Marko, ne glede na spol človek potrebuje pri odločitvah več prostora in svobode. Nihče ne mara, če mu kar naprej visiš za vratom naj se že odloči. Poleg tega je malo distance vedno potrebno, da sploh lahko čutiš kako je, ko osebe ni poleg tebe.

Ne vem zakaj je bilo to slišati tako kot, da je bila vsa moška energija stran vržena. Žal bi mu moralo biti edino, če nebi vse vložil v to kar si je želel.

LP

Ja Emma, ravno zaradi tega, ga moraš postopoma vspodbujati, da se ti bo odprl.Preprosto mu pusti, da se sam odpre, da sam načne temo in dajaj mu povod, da govori.
Imaš ga resnično rada, to se vidi iz tvojega pisanja.In verjemi, če boš pravilno postopala, pa če boš imela dovolj moči in časa, da se to zgodi, boš poplačana za svoj trud z ljubeznijo, ki ti jo bo dajal.
Če pa veš, da bo nemogoče uresničiti pričakovanja in da bo celo življenje ostal zaprt in ne bo komuniciral s teboj, je bolj esedaj, kakor prepozno prekiniti z njim.
Želim ti obilo sreče in držim pesti za vaju.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Tudi moj mož je nekaj podobnega. Zaprte sorte, bi rekla. Sem se pač morala s tem sprijazniti. Če imaš rad, to ni tako zelo težko. Pravi, da mi včasih pozabi povedati, včasih ne pove zato, ker se mu ne zdi pomembno,včasih zato, ker ve, da bi se preveč sekirala, drugič je tiho kar tako (je pač svoboden…). Žal smo ženske, po mojem mnenju, moškim malo sitne zaradi svoje potrebe po “odkrivanju” in “pogovarjanju”, čeprav sem jaz na to lastnost ponosna. Ne skrbi, Emma, potrpi in se ti čimbolj odpri, mogoče pa ti bo nekoč le odgovoril in se ti odprl…In verjemi, prav vsega ti tudi ni potrebno vedeti… Le pogum!

New Report

Close