Najdi forum

Pozdravljen Primož!
Spet jaz s svojimi problemi. Kot že veš sva s fantom že drugič skupaj…..super je…..pokaže mi da me ima rad, me pokliče pošlje sms skratka super. Z njegove strani pa se pojavlja problem. Pravi, da mi ne more zaupati in da ga ful boli ter da se boji, da ga bom spet pustila in da bom šla z drugim. Kar naprej mi to tudi ponavlja. Prosim svetuj mi kaj naj storim, da mi bo zaupal, kako naj mu dokažem oz. dopovem, da sem spoznala da je on moja polovica in da hočem biti z njim do konca življenja.
Vsak nasvet je dobrodošel. Hvala že vnaprej

Tega recepta žžal ni, kako mu dokazati. Lahko mu samo obljubiš in se trudiš, da mu ostaneš zvesta. ne delaš na njemu temveč na sebi. On pa mora verjeti in zaupati.
Če je le rahel dvom v zaupanje, že ni ljubezen popolna. Marsikdo je ljubosumen, taka rahla ljubosumnost sem pa tja, ne škoduje, vendar, bolj ko si nekaj dopovedujemo, si sugestiramo, bolj verjamemo v to.

Tako je tudi s tvojim fantom, bolj ko se bo s tem obremenjeval, bolj bo v to tudi verjel. na nek način si začne tudi želeti,d a to storiš, samo zato, da potrdi svoj sum. In to je seveda narobe. če se dva nekaj dogovorita, potem mora to tudi držati. zaupati je potrebno vedno, pa čeprav bomo spet oguljufani, samo zvesti bomo pa vedno sebi in ljubezni. vedno bomo lahko rekli, ljubil sem jo tako popolno, da sem ji v vsem zaupal.

To mu lahko dopoveš, da se z sugestijo zdravijo tudi bolezni, seveda ista sugestija lahko tudi povzroči bolezen.

primožž

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

oj,

Dolly, nikoli ti ne bo zaupal.
Tudi , če tega ne bo pokazal, ga bo v prsih dušilo.
Tak to je.

oj,
Dolly, nikoli več ti ne bo zaupal, verjemi, pa tudi če ti tega ne bo pokazal navzven ga bo vedno “žrlo” .
Kadarkoli boš šla po kakšnih oprakih sama, bo imel pomisleke.
Tak je to!

lp

Imam dve kolegici s podobno izkušnjo. Obe zdaj s tema fantoma živita srečno družinsko življenje. Zato ni vedno res, da ti partner po vsem tem nikoli ne bo zaupal. Pokaži mu z dejanji, da si ponovnega zaupanja vredna, obljube vedno izpolnjuj. Res pa je, da tu ni pravila in recepta.
Tvoj dragi je najbrž nekoliko izgubil samozavest, zato mu jo pomagaj obnoviti.
Srečno!
Živa

New Report

Close