Zasvojenost z igrami na sreco
Imam brata, ki je zasvojen z igrami na srečo (ruleta, športne stave,…). V bistvu smo to okrili pred kratkim, ko so začenjale doma izginjati večje vsote denarja, poleg tega da se je zadolževal tudi drugje in da je potem mami plačevala njegove dolgove. Zdaj pa glede na to,da je polnoleten, da tega problema sploh ne priznava oz. se sploh ne zaveda kaj počne, me zanima, če mi kdo iz lastnih izkušenj pove kako v tem primeru postopati, kako ga sploh pregovoriti, da bi se pogovorili o njegovih problemih, ker se trenutno sploh ne da komunicirati z njim. Kako sploh postopati v tem primeru, kako se obnasati…
Hvala vsem za kakrsenkoli nasvet.
LP Spela
Moje izkušnje iz hazardom so bile mučne tako za mene,kot za celo družino!denarno in psihično!
DRuŽINO SEM PRIPELJAL SKORAJ NA ROB PREŽIVETJA,zato se čimrej pogovorite s tem fantom,
ker bodo njegovi pufi večji iz dneva v dan,saj on nima toliko moči in se sploh ne zaveda,da se potaplja v pekel!!!!!!!!!!
Prvi korAk mora narediti družina,ga dejansko postaviti v kot in se posvetovati o njegovem zdravljenju!
Za to je potrebna cela družina in ne samo mati!VSI=SESTRA,BRAT,OČE,uglavnem vsi!
To je prvi korak,da se on sploh zave,da mislite resno in mu daste ultimat!!!!!!!!!!
KARTE ALI DRUŽINA OZIROMA ZDRAVJENJE ALI CESTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Če te zanima še kaj kar vprašaj!
Lep pozdrav
Bogdan