Najdi forum

zasvojenost s sexom

Pozdrav!

Kako obvladovati željo oz. potrebo po sexu???
Samozadovoljevanje me poteši le za nekaj minut.
Le en partner me ne more “dohajati” oz. omaga preden imam jaz “dovolj”. Saj me zadovolji,takrat, a jaz nimam meje. Zelo dobro se ujameva,uživava, a mi ni dovolj. Pride v poštev le še vibro,če mu želim ostati zvesta???

Ocitno ni pravi,najdi nekoga ki bo…Naj te zadovolji v predigr,potem pa se v sex-su

Verjetno imas taksno obdobje……
Ne skrbi nisi edina ki imas probleme s tem…
seksaj pa dvakrat trikrat na dan…

Imam bratranca,ki se je pred parimi leti začel drogirati:heroin,kokain in ima še zdaj hude posledice.Pred kratkim je bil na zdravljenju v beogradu in so mu v telo vstavili nekakšno ploščico s katero zavrača mamila.Zanima me koliko možnosti je da je okužen z virusom HIV,kakšna je ta ploščica in koliko ljudi se ozdravi

HVALA ZA ODGOVOR

ipči ali lahko malo več poveš o tej zadevi. Imam premalo podatkov, da bi ti lahko odgovoril

sex vsi skupaj premalo cenimo akoravno ga potrebujemo

Samo s ploščico se ne bo odvadil..povsod je potrebna tudi lastna volja, vztrajnost, želja…Kolikor vem, so te ploščice (blokade) namenjene temu, da tudi če se zadaneš, ne čutiš učinka (treba je pazit na OVERDOSE!!!)..ampak to samo nekaj časa deluje, kao da te vmes mine želja po zadetosti..potem moraš biti pa sam toliko samodiscipliniran, da se ne zadevaš..Poznam primer, ko je šel fant v Švico po to blokado, bil nekaj časa čist, potem pa spet zabredel..VOLJA, VZTRAJNOST, SAMODISCIPLINA…

Zdravo ipči
Prosim daj napiši malo več o tem. Pa na koga naj se obrnem.
Tudi jaz imam brata, ki se drogira pa bi mu rada pomagala
PROSIM posreduj mi kakšne informacije.
Lep pozdrav
Katarina

Zdravo Ursha

Saj to vem da je potrebna volja ampak s to ploščico bi lažje (mogoče) nehal.Prosim posreduj mi informacijo.Če poznaš primer, ko je fan šel v Švico. Na koga se naj moji starši obrnejo.
Res bi bila vesela za podatek.
Lep pozdrav,
Katarina

ta “ploščica” je blokator, podkožno vsajeni naltrexone, zdravilo, ki preprečuje opiatom, da bi razvili efekt. Lahko bi ga primerjali s tem, da odvisnike za nekaj mesecev odpeljete nekam, kjer ni opiatov in upate, da ga bo to ozdravili odvisnosti.

če ne omenjamo tega, da naltrexone ni najbolj zdrav za jetra, ki so pri odvisnikih že tako pogosto problem, je težava s to ploščico, da sicer blokira učinek mamil, ne naredi pa nič v zvezi z vzroki zlorabe opiatov. Posledično je % sujektov, ki se uspešno ozdravi z naltrexone implantom nizek, velika večina jih spet začne zlorabljati droge in ko implant postopoma preneha delovati spet čutijo efekt opiatov, back to square one, samo precej živcev in denarja je šlo v nič.

Imajo pa v Beogradu še nekaj zanimivih terapij ruske provenience. Ti ruski zdravniki v glavnem navajajo fantastično visoke stopnje uspešnosti a so zelo redkobesedni o tem kaj pravzaprav počnejo (kamrada dr Zobin in dr Vorobiev sta že taka). Na posnetkih je stvar videti zelo nenavadno, neke elektrode na glavi in t.i. aversion therapy.

Če je kdo obiskal Zobina ali Vorobieva kliniko v BG bi bilo zanimivo slišati izkušnje.

Zdravo,
Kaj to pomeni, da je zelo mala možnost ampak za probati je. Veste odpeljati ga pa ne morem ker imam svojo družino in službo. Starši so pa že obupali in ne želijo ve sodelovati. Verjemite, da staršam ni lahko.
Bi pa vse eno prosila na koga se obrniti za to ploščico naj bo v Švici ali Beogradu.
lelito kje pa lahko vidim te posnetke.
Res hvala za informacije.
Lep pozdrav,
Katarina

google dr zobin in dr vorobiev, oba imata par prispevkov o svojih klinikah in metodah zdravljenja na svojih spletnih straneh.

Beograd je v primerjavi s Švico vsekakor bližje in veliko cenejša opcija, in do neke mere imate prav, da je vredno poskusiti, če le ne bi bil implant dokaj agresiven do jeter, za moj okus je bolj skrajna mera kot kaj drugega, vsekakor pa v kontekstu širše obravnave (farmakološke, psihoterapije…).

O dr Zobinu in dr Vorobijevu ne morem soditi, ker ne poznam dovolj dejstev, oba pa navajata fantastično visoke stopnje uspešnosti zdravljenja. na posnetkih je videti kot neka kombinacija psihofarmakoterapije, predvidevam da s ketaminom, vsaj Zobin, če se prav spomnim, ima opcijo implanta po “posegu”, vsekakor se velja pogovoriti s kom, ki je šel (uspešno) skozi tako zdravljenje in na področju bivše Jugoslavije bi jih moralo biti dovolj. Poskusite vprašati na sarajevskem forumu namenjenem zdravljenju odvisnosti od opiatov.

dekle”

Najdi si tako delo, ki ti bo to omogočeno, vsaj za nekaj časa!!!!!!

leiito
Vse sem prebrskala ampak ne najdem konntakne osebe. Vse informacije so kako deluje. Prosim posreduj mi kaj več. Hvala.
Moram povedati da je trenutno dobrega pol leta na matadonu ampak to še ni rešitve malo bolje je. Vsaj starši so malenkos pomirjeni ni več tistea, ko se ni dalo prav nič. Ne s pogovori ne z zdravljenjem nasploh nič vsi smo še samo vpili eden na drugega.
Hvala za informacije
Katarina

Jst sem enkrat na nemški tv gledala, kako je en nemec šel v Rusijo na neko terapijo. Prej je ful dosti let bil na heroinu. Tam v Rusiji so mu neki aplicirali v žilo (ne implantat), vse skupaj je trajalo 1 dan in naslednji dan je bil ozdravljen- ni več čutil potrebe po drogi. Rekli pa so, da je v tem ena past. Četudi ne čutijo več potrebe po drogi, se jih večina vrne v isto okolje in isto družbo, kjer spet lahko pridejo do droge. In če tile, ki so jih s tem pozdravili, še samo 1x napr. vzamejo heroin, takoj umrejo. Ne vem, zakaj, ampak tako so rekli. Stvar je baje ful dobra, a nikoli več ne smeš uporabiti droge, ker umreš.
O kraju ali zdravnikih, ki so jih kazali na tv, pa se žal ne spomnim več. Se pa čudim, da se to ni bolj razširilo, da bi se kaj več vedelo, saj je od te oddaje tudi že par let kar sem jo gledala.

Bajke ……… skazki i istorii

Sreča ima rada pogumne. -:) Удача любит смелых!

Katarina,

to sta spletni strani obeh klinik, eno vodi kamerad dr Zobina, drugo dr Vorobiev, oba imata ekspozituro v BG, eden tudi v Sarajevu, kontakti so na linkih,
http://www.v-clinic.eu/index.php?url=/sr/kontakt
http://www.zobin.ru/srpski/metodi.htm

Caveat: oba se brez jasnega razloga izogibata pojasniti kaj točno v klinikah počnejo, oba navajata fenomenalno visoke stopnje uspešnosti itd.

Kot sem omenil prej, mislim da uporabljata ketamin in neko vrsto averzijske terapije.

Aja, in oba zdravita tudi alkoholizem in odvisnost od hazarda, predvidevam, da bi vam zagotovili, da deluje tudi pri odvisnosti od seksa.

Mislim, da ne drži, da subjekt umre, če ponovno vzame drogo (ali spije, vrže kocko, seksa…), ne vem s čim bi to lahko dosegli in bilo bi prenevarno, očitno pa za opiate subjektu z implantom ali drugače nastavijo neke vrste antagonist, ki pri subjektu v primeru uporabe droge sproži močno negativno reakcijo.

Vse skupaj mi deluje malo dubiozno, industrijsko, odsotnost transparentnosti protokola in neodvisnih študij je hudo sumljiva.

“Zdravljenje” bolezni odvisnosti je tako kot “war on drugs” velik biznis, in čeprav imata oba posebne tarife za ex-jugose, terapija ni poceni, nekje na sajtu se navaja cena med €800 in €4.000. Logika je seveda, da vrnitev med žive nima cene ali pa, da odvisnik toliko porabi v x tednih ali mesecih za drogo, a vseeno mi vse skupaj deluje zelo profitno usmerjeno.

V ZDA je trenutno hit NTR terapija,neurotransmitter restoration therapy, kjer subjektu kakih 10 dni po več ur na dan intravenozno dovajajo (spet) tajno formulo aminokislin s predpostavko, da naj bi ubogi poškodovani opioidni receptorji dobesedno plavali v aminokislinah, ki so “opeke” iz katerih so neurotransmiterji (NT) sestavljeni in na ta način naj bi se NT postopoma restavrirali v svoje izvirno stanje. Seveda tudi za to terapijo navajajo brezbolečo detoksikacijo in fantastično visoke stopnje uspešnosti. Cene so cca $12.000, niti približno ni jasno ali gre za placebo efekt, navedbe o uspešnosti tako kot pri Rusih niso bile neodvisno ocenjene, zaplete pa se že pri definiciji uspeha – načelno naj bi bil uspeh, če je subjekt “clean” 12 mesecev po terapiji.

NTR terapija bazira na pseudoznanosti in glede na posameznike, ki so jo lansirali, je sam ne jemljem preveč resno, število t.i. “testimonials” na spletnih straneh številnih klinik, ki NTR prodajajo še zdaleč ni znanstven dokaz uspešnosti.

Glavni problem vseh čudežnih metod je seveda to, da detoksikacija, čeprav je morda res neboleča, še zdaleč ne pomeni dejanske dolgoročne ozdravitve. Odvisnost je kompleksno patološko stanje, kjer je porušena možganska biokemija, vzpostavljeni so globoko zakorenijeni patološki vzorci razmišljanja in obnašanja, poleg tega ima večina odvisnikov dvojno diagnozo, praviloma trpijo še za kako psihično motnjo, ki je lahko vzrok ali pa posledica zlorabe drog, tako da dejansko ozdravljenje terja večnivojski pristop, praviloma je proces dolgotrajen, pri dolgoletni odvisnosti vedno, na verjetnost uspeha v veliki meri vplivajo socioekonomski faktorji, t.j., če bo realnost odvisnika brezposelnost in brezperspektivnost + soočenje z raznimi problemi od finnančnih do pravnih in zdravstvenih je verjetnost uspeha nizka ne glede na metodo.

Drug problem je, da nobene od teh čudežnih ruskih (ali ameriško-mehiške NTR) terapij strokovna javnost ne jemlje resno, in čeprav lahko večini organizacij, ki se borijo proti odvisnostim očitamo marsikaj, so ugledne mednarodne publikacije kot npr. Heroin Addiction and Related Clinical Problems odprte do novosti in zelo bode v oči, da ruske terapije niso bile evaluirane v nobeni znanstveni publikaciji zunaj Rusije.

Za primerjavo, v primeru zelo obetavnega kitajskega zeliščnega zdravila so bile opravljene strokovne double-blind študije pri neodvisnih inštitucijah v ZDa in drugod, in če kaj v tem trenutku obeta korak naprej v zdravljenju odvisnosti od prepovedanih drog je to ta fuzija tradicionalne kitajske medicine z sodobno znanostjo in tudi s stališča varnosti (in cene) bi vam priporočal, da poskusite s tem “zdravilom”, preden se podate v nepreverjene, drage in zelo nekonvencionalne čudežne ruske terapije.

Vem, da to ni to kar bi želeli slišati, vsi si želimo magične pilule, a tako to pač je. Upam, da vam bo v pomoč.

Leiito

Pa ljudje božji, držite se vendar topica! Če je glavna tema ekstremno močna želja po seksu, ne morete pisati o vgrajenih blokadah! Se samo meni zdi tako a morda še kdo razume kako naj bi forum zgledal?

New Report

Close